Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
sügisest sõime
 
tanita 24. aprill 2003, kl 09.13
peale mõningat maakuulamist teistelt emmedelt on selgunud, et olen lootusetult hiljaks jäänud selle asjaga. aga siiski küsin ka teie kogemust. kas keegi oskab soovitada kesklinnas v lasnamäe alguse kandis mõnda head sõime v lasteaeda. kas on mingi lootus oma 1 a ja 7k last kuskile sõime saada? või oskate soovitada mõnda head eralasteaeda, kuhu äkki on kergem saada. või on siis see vaid minu sinisilmne arvamus.
 
kalli 30. aprill 2003, kl 10.32
Mina panin oma lapse kodurajooni sõime järjekorda kohe peale lapse sündi ja kui aeg oli niikaugel et sõime minna siis sain ka läbi hea juhuse ja ise pidevalt helistades lapsele koha. Mina soovitan Sul nüüd infotelefonist kõik Sinu soovitud piirkonna sõimed välja noppida ja neisse helistama hakata et teada saada kuhu on üldse lootust kohta saada. Aga kõige parem soovitus-üldse last mitte veel sõime panna oota ära vähemalt kuni laps saab 3-aastaseks siis on kohta kergem saada ja laps ise tugevam.
 
ollallaa 08. mai 2003, kl 09.23
samas meie sattusime sõime jälle novembris, kui vabanes paar loobujate kohta. miks nad loobusid ei tea, aga ruumi oli tol hetkel lausa mitmele.
oli ka lasnamäel, mitte ees aga priisles
 
pisku 20. mai 2003, kl 10.43
Nii kurb on kuulda Tallinna emade juttusi, kus kurdavad et pole söime kohti. Hea et ise elan väike-linnas, selle aasta aprillis hakkasin asja ajama... pöördusin kahe lasteaia poole isegi, mõlemalt sain positiivse vastuse... ja nüüd sügisel läheb laps lasteaeda... ja selleks ajaks pole ta isegi mitte veel kahene...
 
tiiger 23. mai 2003, kl 15.02
Muumiperes oli 20 last juba uksetaha jäänud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!