Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
HAMMASTE TULEK- KAS ALATI NII VALULIK?
 
Sirle 28. aprill 2003, kl 18.34
Poeg on natuke üle aasta vana. Seni pole olnud hammaste tulekuga probleeme, suus on kaheksa hammast. Praegu on igal öösel väikesed nutud või vahel isegi hüsteerilised nutuhood valu pärast. Igemed on alt ja ka ülevalt turses.
 
cat 29. aprill 2003, kl 15.00
tagumised hammbad miskipärast teevadki rohkem valu, minu mõlemal lapsel tulid tagumised hammbad 39,... palavikuga. nii, et ära ehmata kui ka 1-2 päevaks palavik tõuseb. apteekides on müüa vastavaid geele, mis leevendavad hammastetuleku valu.
 
Marella 29. aprill 2003, kl 22.28
Soovitan osta geel nimega Galgel. See on apelsini maiseline ja mõjub nagu kohalik tuimestus. Minu lapsel ta küll võttis hambatulekuvalu ära.
 
katz 30. aprill 2003, kl 13.55
jah, calgel on hea
 
maix 02. mai 2003, kl 21.21
oeh, mul plika 1,3 aastane ja alles 4 hammast suus. Tulevad aeglaselt ja suure kisaga. Öösiti kräunub ja nii alates 7ndast elukuust.
Hulluks ajab! Ja mõelda veel, mitu neid tulema peab ja purihambad ka veel. Mis siis veel saama hakkab?!
Igatahes palju päikest ja kannatlikkust kõigile!
 
tinka 03. mai 2003, kl 22.38
minu teisel lapsel olid veel kahe esihamba tulekul poolepäevased igemepaistetused, turse oli punane kollaste laikudega, ma ehmatasin kangesti ära. Hambaarst ütles, et seda ei esine mitte kõigil lastel, ent on täiesti normaalne, kuna verevarustus katkeb igemeis ja hammaste väljalõikumine võib sellise tulemuse anda. Aga hambatulek on rahutu aeg ja see tuleb lihtsalt kannatliku ja armastava meelega üle elada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!