Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
reisile lapsega
 
katz 30. aprill 2003, kl 15.11
tahaksin viia oma suvel 4-aastaseks saava lapse reisile, nimelt laevaga Rootsi sõita. muidugi ma pelgan kõike, mis sellel reisil ette võib tulla, nt et ta ei talu merel loksumist jne.
ootan huviga arvamusi/kogemusi inimestelt, kes oma väikelapsega on reisinud ja kuidas lapsega seal toime tulla.
aitäh!
 
miah 30. aprill 2003, kl 18.15
laps saab varsti neljaseks olen käinud temaga üle 10 korra soomes 1 korra tais ja nüüd sõidame itaaliasse. Siiani kõik ok olnud. Eks siis kui ära väsib natsa vingb aga muidu selline hea laps.
 
kk 02. mai 2003, kl 09.59
Väiksed lapsed taluvad reisimist väga hästi.Olen oma 3,5 a poisikonnaga käinud egiptuses,ning mööda Eestit,Lätit.Kõik oli ok.Kui ära väsis pirises nats ja kõik.
 
katz 02. mai 2003, kl 10.45
tänan vastuste eest!
imetlen inimesi, kes julgevad lapsega igal pool käia! muide, kas sellised lapsed, kes kõikjale kaasa võetakse, on hästi seltsivad? minu poiss on pisut võõrastav ja arglik. osalt nagu hea, sest ta ei kipu minu juurest kaugele minema - ära kaduma, ega ka ei hakka kuskil võõras kohas midagi näppima ega ulakusi tegema. nii et tegelikult ma nii väga ei pelgagi temaga reisimist, arvan, et saame hakkama. no ja nendest paarist vastusest siin sain nagu julgust juurde kah.
 
triki 02. mai 2003, kl 11.20
Hakkasin oma lapsega Rootsist Tallinna sôitma kui ta oli 3 -kuune. Nüüd juba 7 -aastane ja ikka sôidame. Probleemi pole. Suvel on laevas Pipi mängutuba ja muul ajal pallide tuba, nii et mingi tegevus ikka on. Kaasa vôid ka vôtta paberit/pliiatseid ja môni lemmikmänguasi.
 
jah 06. mai 2003, kl 13.56
Katz otsin just endale ja lapsele suveks reisikaaslast, et minna Rootsi kas loomaaeda või pipimaale. Minu poeg saab suvel 3,5 aastaseks. Eelmisel aastal käisime Muumimaal ja pean ütlema et parimat last andis otsida. Kõikidele väntsutustele nagu pikk bussisõit, poole ööni üleval olemine, vara tõusmine pani tema igatahes paremini vastu kui mina. Muretsesin,et pikad päevad väsitavad ta hirmsasti ära ja kui veel lõunal magada ei saa läheb jonniks ja virisemiseks. Kuid ilmaasjata muretsesin. Täiesti vabalt võib temaga pikemaid reise ka ette võtta. Peaasi et koguaeg mingeid näksimise asju kaasas oleks ja juua palju. Mänguasju meil küll vaja ei läinud, sest nii palju uut ja huvitavat oli koguaeg ümberringi. Eriti hea kui mõni laps veel seltskonnas on.
Kui oled huvitatud reisi ajad ühitada siis võiksime kontakteeruda.
 
krogius 17. mai 2003, kl 19.16
mina käisin esimest korda 3 aastaselt rootsis, 5 ameerika jne.
nüüd saan 14 olen käinud lõuna-aafrikas, singapuris, indoneesias, terve euroopa läbi kolanud, 5 korda usas, kariibi merel sõitnud laevaga 20 saart läbi, lõuna ameerikas....pea igalpool peale austraalia ja antarktika...üle 30 riigi...
lennusõit oli minujaoks huvitav...10 tundi ei olenud mingi probleem...
reisimine on lapsele kasulik ja arendab silmaringi...võta oma tillukene igasse võimalikku kohta kaasa...
 
Tüdruk 31. mai 2003, kl 16.53

Minu pisi on minuga pikkadel lennureisidel kaasas käinud alates 8 kuuseks saamisest. Lapsega reisida on isegi kergem kui temaga pikki päevi kodus veeta nii et: julgust emmed!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!