Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kingitus aastasele poisile
 
nõutu 08. mai 2003, kl 12.13
mida kinkida 1a poisile sünnipäevaks?

olen talle tädi.
 
May 08. mai 2003, kl 13.26
Kingi mingi selline auto, kuhu peale saab ronida ja natuke sellega edasi sõita ja mis meenutaks talle nagu päris autot. Mingi selline käimistooli sarnane variant on superhea. Mu sugulase laps sai aastaseks saades sellise kingi ja oli sillas küll :)
 
Mesimumm 08. mai 2003, kl 19.34
Ma kinkisin ka oma pojale sellise auto 1-aastaseks saamise puhul,talle nii meeldib.Hobby Halli kodulehe peal peaks sellisest autost pilt ka olema,ma sealt tellisingi.
 
helen 09. mai 2003, kl 11.01
Kui minu poiss sai aastaseks kinkis talle ka vanaema ja vanaisa
sellise auto. Nüüd on ta kolmene ja sõidab veel sellega.
 
Milvi 09. mai 2003, kl 11.38
Lapsel oli kah alles sünnipäev ja sai aastaseks. Kingid olid järgmised: 1 raamat "kõdita mu kõhtu"(raamatus on jutt hiirest ja kõhuke on karvane, piiksub ka, aga laps ei ilmutanud mingit huvi selle vastu) 1 raamat "rõõmus laps, talu"( raamatul on vahva sangake kus on plastmassist kuulikesed sees ja on hea sealt kinni võtta ja vehkida) tädi kinkis lapsele hõbedast lusika, mis pidavat talle kaasavaraks olema, sai veelpalli, mida me veeretame üksteisele. Taldriku ja tassi millest sööb ja joob meelsasti. Kotikese, kus on sees kõik vajalik juuste hoolduseks (tydrukul hea pahmakas peas) millest oli kasu vaid nii palju, et peegliga sai ringi jalutatud. Riideid, nunnud püksid ja pusa, parema pissipoti. Eriti ta millegist rõõmu ei tundnud, kuid arvan, et oleks pidanud enda lapsele kah auto kinkima, sestkuikuskil külas, haiglas või polikliinikus sellist näeb, siis kohe vaja seda näppima minna.
 
nõutu 09. mai 2003, kl 14.30
suur tänu!

lähen siis autot ostma:)
 
pisku 20. mai 2003, kl 10.39
Minu poja on nüüd paar kuud üle aasta kuid tema vaieldamatud lemmikud mitu kuud on juba olnud mudelautod ja suuremat sorti legoklotsd... veel pulga otsa pandavad rõngad ja muud säärased asjad...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!