Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Ratas
 
Zireli 14. mai 2003, kl 15.27
Kui vanalt hakkas teie laps rattaga sõitma?
Millisega? Kahe rattalisega, kolme rattalisega või nelja rattalisega...
Minu esimene ja teine laps(kaksikud) õppisid sõitma rattaga juba 2 aastaselt( kahe rattalisega) kuid kolmas laps on juba 6-ne ja ikka veel ei sõida... ütleb, et kardab ja kõik...
kinkisime talle sünnipäevaks ilusa kaherattalise jalgratta, nüüd on see keldris ja seisab... mida teha?
 
Külamoor 15. mai 2003, kl 12.50
Ära heida meelt!!

suve edenedes, kui teised ratastega kimavad, küll siis sellile isu peale tuleb.


Head kihutamist,
Sinu Külamoor
 
Akra 20. mai 2003, kl 15.27
Pane rattale abikad alla. Ta kardab võibolla kukkumist ja seepärast keeldub sõitmast. Võimalus on veel sadul nii alla panna, et jalad ulatavad täistallaga maha. Siis ei pea ta kartma,et kukkub ja saab haiget. Jõudu ja jaksu!
 
illu 12. juuni 2003, kl 14.33
Vanem poeg hakkas kahe aastaselt rattaga sõitma ja siis oli tal kolmerattaline jalgratas. Minumeelest oli see kõige kindlam laps ei kukkunud ja hakkas kohe ilusti sõitma.Küll sinu laps ka hakkab ainult nats julgustada on vaja.Lapsepõlvest mäletan, et isa õpetas mind rattaga sõitma ,kui päris oma kaherattalise jalgratta sain.Läksime koos välja ja ta hoidis tugevasti rattast kinni ja siis lasi märkamatult lahti nii, et ise arugi ei saanud.Siis juba sõitsin ilusti.
 
üks ema 10. juuli 2003, kl 13.53
poiss õppis enne 3 a. abiratastega sõitma ja selle aasta kevadel(4 a.) tegime nii, et võtsime kõigepealt ühe abiratta ära. Natuke aega koperdas me olime muidugi kogu aeg juures ja julgustasime teda.
Siis kui tasakaal oli parem, kuskil kuu aja pärast, võtsime teise abiratta ka ära. Algul jooksis isa temaga kaasa ja hoidis rattast kinni aga vaatasime et sellest ei tule suurt midagi välja. Lasime rattast lahti ja hakkas ise pusima. Samal päeval juba sai veidi edasi. Ja nii iga päev ikka paremini.(Lasteaias sai juba esikoha sõitmises.) (Ratas oli madal ja jalad ulatusid tal kenasti maha. Nüüd sai ostetud juba 5-7 a.-stele mõeldud ratas. Kuna järgmiseks aastaks on see juba väike. Sõidab ka sellega aga peale minekul ja mahasaamisel on probleeme(kõrge veidi).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!