Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
lapse oma voodi
 
kats 16. mai 2003, kl 12.32
Kuidas saada laps oma voodisse? Haiguse ajal magas poja (3a.) emme kõrval suures voodis, kuid nüüd, kui tervis korras, ei taha enam oma voodisse tagasi minna. Olen proovinud meelitamistega, et loeme koos raamatuid enne tuttujäämist, emme on nii kaua, kuni poja tuttu jääb, tema juures, kõik lemmikmänguasjad valvavad und jne. On kellelgi veel head nõu, ei tahaks järjepidevust kaotada....
 
kk 16. mai 2003, kl 13.26
Meil oli sama probleem.Nüüd ootan kui ta meie juures magama heidab,pärast tõstab mees ta oma voodisse.Teine asi on veel nii,kui minu juures,võtan hästi kaissu,tekk peale-mõne aja pärast niheleb ja kurdab,et kole palav.Ütlen,et oma voodis sul küll nii palav ei ole,millepeale kobitaksegi sinna.Vahest peab ainult käest kinni hoidma siis.Öösiti rabeleb ta jälle meie suunas,sellepeale sõnasin,et ole veel nats,emme varsti kutsub.Ja siis äkki ongi hommik ,ning alati tõustes lausub-ma magasin oma voodis.Ja siis ma kiidan teda kui tubli ta oli.Vot nii.
 
mees 28. mai 2003, kl 13.23
minu pojal lööb ka aegajalt välja, et tahab emme kaisus magada aga siis olne ma mänginud seda mängu, ütlen talle, et lähen tema voodisse magama ja hakkangi tema voodisse ronima ja rääkides kuidas mul juba uni tuleb, et nii hea voodi jne jne. kui lapsele uue voodi ostsime lasime temal kõik kruvid ja poldid kinni keerata (pärast pingutasin need üle muidugi) aga tal tekkis voodiga siis eriline side, see TEMA voodi tunne.
teiseks laps kardab, et teda tõrjutakse kõrvale või jäetakse maha, siin aitab ainult rääkimine.
 
kass 19. juuni 2003, kl 14.26
Eks need lapsed taha ikka kaisus magada. Meie lepime vahel kokku,et jääme suures voodis tuttu ja "öösel" on kitsas ja siis tõstab issi tibu oma voodisse.
 
diana 08. september 2003, kl 11.30
Minu tütar saab novembris 4 a.ks. Õhtul jääb ilusti oma voodi magama, aga poole öö aeg tuleb meie juurde jutuga, et ta kardab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!