Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
köha
 
mures ema 02. juuni 2003, kl 13.37
Laps 1,8 aastane ja nohuga tekkis ka köha ! Palavikku veel ei ole aga hingamine on küllalt imelik. Mida teha ? Olen omapoolsed variandid ära proovinud andke lihtsalt nõu!
 
L. 02. juuni 2003, kl 14.20
Kutsu talle ometi arst või minge koos arsti juurde.
 
A. 02. juuni 2003, kl 16.53
Ka minu lapse üheks suuremaks probleemiks on pidev ja väga raske köha. Muidugi kindlasti tuleks arsil lasta kuulata, kuna selline köha läheb väga lihtsalt üle kopsupõletikuks. Kuid meie anname oma lapsele siis tavaliselt Sudafedi ja sinna juurde looduslikku köharohtu näitekd Hedelixi või muud (selline kombinatsioon oli arsti soovitus). Ja sinna juurde määrisin igal õhtul tärpentiini salviga selja pealt ja jalataldu. Võib teha ka kartuli auru, kuid tavaliselt nad seda eriti meeleldi teha ei lase.
Head paranemist teile.
 
mia 02. juuni 2003, kl 20.30
Väga hea on ka nurmenuku tee, lihtsalt joogiks.Võib segada ka mahlaga,peaasi et jook ei oleks külm,vaid vidi soe.Minu lapsel aitab see alati.24 tunni jooksul läheb köha lahti ja mõne päevaga on unustatud.Ja on ju ka tähtis,et laps ei ole keemiat sisse söönud.Kõigi puhul see vast ei aita,aga proovida tasub ikka.
 
teine MIA 02. juuni 2003, kl 23.57
Jäta meelde - Võta mustrõigas ja hoolikalt pese.Siis lõika üles kus varred võetud noega koonusekujuline auk.Pane see rõigas kusagile kruusi sisse,et juureosa ja pool rõigastki kruusis.Sinna lõigatud koonuseauku pane mett ,oleneb kui suur rõigas 2-3 tl.Hommikuks rõikas mett pole-kõik on juurika kaudu klaasis ja hästi vedel ja magus kah.Nii annagi 1 tl kaupa mitu korda päevas.Kõik lapsed nii köhast ravitud.Mul oli mitu rõigast pandud ja talvel// külmkapis hoiul//alati pudelist võtta.muidugi soojendada eelnevalt.Kunagi taksojuht vene mees õpetas kui nägi h
irmsasti köhivat last.Siiani talle tänulik.
Kui rõigas suur ,mett rohkem panna.Kui midagi segaseks jäi küsi julgelt.
 
kessu 03. juuni 2003, kl 14.17
To A.
Äkki on pidev köha põhjustatud allergiast. Meil oli.
 
A. 03. juuni 2003, kl 15.47
Kahtlustasime ise ka allergiat, kuid kõik haiguskorrad on lapsele diagnoositud viirused. Allergiateste ei ole veel tehtud, kuna lastearst ei soovitanud nii noorelt teha (laps 3 aastane),kuid köha jätkumisel kindlasti lasen ka testi ära teha.
 
mammu 03. juuni 2003, kl 21.08
Meil tehti allergiatestid juba 2. aastaselt, sest midagi muud enam üle ei jäänud. Muidugi tean ka seda omast käest, et köhast paranemine võtab ka üksjagu päevi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!