Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
lasteaed suvepuhkusele...
 
murest murtud ema 03. juuni 2003, kl 12.46
Kohe kohe on see aeg käes kui lasteaiad lähevad suvepuhkusele. Tahaksin teada kuhu siis lähevad teie lapsed? Kuna olen üksik ema ja lapsel pole ühtegi vanaema siis minul on mõistus otsas. Ei tea kuidas ja kus mu laps olla saaks terve juuli kuu.Vaatasin et lapsehoidjate peale läheks kuus pea kolmtuhat krooni.
Kes oskab nõu anda? Puhkusele ka minna ei saa.
Kui kellelgi on nõu anda siis palun kirjutage.
 
L. 03. juuni 2003, kl 13.09
Istub sel juhul üksi kodus või on sinuga tööl kaasas.
 
A. 03. juuni 2003, kl 13.31
Küsi juhatajalt, milline on selle lasteaia asenduslasteaed suvepuhkuse ajaks. Enamustel lasteaedadel peaks see olemas olema.
Muidugi ise asi on see, kas sa sellega juba hiljaks ei ole jäänud. Sellised asjad käivad tavaliselt avalduse alusel paar kuud ette.
 
murest murtud ema 03. juuni 2003, kl 13.48
paar kuud tagasi oli veel vanaema olemas kes last hoida lubas.
 
Kristiina 03. juuni 2003, kl 13.55
Kui suur/väike su laps on?
Päris pisikesega on jah raske, aga suurem ehk tuleb enam vähem iseendaga kodus ehk toime. Karta on et sul väga palju valikuvõimalusi jäänud pole.
 
kiis 03. juuni 2003, kl 14.59
Mnjah, raske juhus, kuid mina nt. selle järgi lasteaia valisingi, et seal tõstetakse suvel rühmad kokku ja kinni pole lasteaed mitte üks kuu. Kuigi kasvatajad suve jooksul vahetuvad palju, jäävad paljud mängukaaslased samaks ja endal süda rahul...
 
to murest murtud emale 03. juuni 2003, kl 15.44
Kui vana su laps on?Kas oled saanud abi.
 
murest murtud ema 03. juuni 2003, kl 16.00
Laps on 5 aastane ja ta on puudega.
 
Küsi aga juhatajalt 03. juuni 2003, kl 22.21
valvelasteaed on ju olemas. Küsi oma lasteaia juhatajalt, milline on teie lasteaia nn valvelasteaed.
Meie lasteaias küll käib leht ringi, et kes soovib lasteaia puhkuse ajaks oma last valvelasteaeda panna, kas mujal tõesti pole nii?
 
lasteaiaõpetaja 04. juuni 2003, kl 06.19
Kui muud üle ei jää, pöördu haridusametisse. Arvestades Sinu olukorda (puudega laps, vanaema kaotus - Sinu jutust ei selgu, mille läbi), aidatakse kindlasti. Vastasel juhul on meie ühiskond rohkem alla käinud kui arvatakse.
 
Liisa 04. juuni 2003, kl 19.15
Ei ole vaja mingit Haridusametit, räägi juhatajaga, ta saab igal ajal asenduslasteaeda koha, mis siis, et jäid hiljaks. Tean oma kogemusest.
 
mina 04. juuni 2003, kl 23.01
njah tõesti raske juhus,oleks soovitanud võtta lapsehoidja aga jah ega see pole odav lõbu kuid siiski tean et kui õnneks läeb võid leida isegi hoidja 10kr tunnist,kõik on võimalik vaata mõningaid kuulutusi äkki
 
Minna 06. juuni 2003, kl 10.44
See on jah karm. Minul õnneks lapsel (4a) on koht kuhu minna, aga olen mõelnud et mis siis saab kui äkki see koht ja võimalus kaob. Koju jätta ma teda üksi ei usalda. Meie lasteaed pani juba oma uksed kinni ja avatakse alles augustis. Ma ei kujuta ette mis teistest lastest sai, sest kinni kaks ja pool kuud....
Aga üks mõte tuli... On ju nii palju teismelisi kes tahaksid natuke taskuraha suvel teenida. Natuke riskantne on, aga kui teismeilisega kokku saad ja vestled, siis üljuhul näed ju ära kas tegu on asjaliku ja korraliku lapsega. Ka välimuse järgi näed ära kas on puhas. Samas võid ta nädalavahetuseks kutsuda enda juurde, nn katsele, siis näed kuidas ta on lapsega ja kuidas laps temasse suhtub. Mina teismelisena käisin küll palju lapsi hoidmas. Ühes peres oli lausa nii, et ema oli kodune aga ta ei saanud kuidagi kahe lapsega hakkama, ja siis ma olin seal, käisin temaga ja lastega igal pool kaasas (toidu poodides arsti juures jne). Lase tutavate seas jutt ringi käima ja äkki on omas majas või naabrite hulgas juba teada noorukeid keda võiks palgata.
Meie suguvõsas on üks 12 aastane tütarlaps, kes tegelt on laisk ja lohakas aga lastega saab koheselt kontakti ja tõesti pühendub neile ja teeb päeva huvitavaks. Minu laps on alati näiteks nõus tema juures olema.
 
Mai 08. juuni 2003, kl 22.26
Kui oled Tallinnas siis äkki sobib sulle Laagna-Lasteaed Algkool?
Seal ona ka puuetega lapsi. Lasteaed on avatud kogu suve.
 
murest murtud ema. 09. juuni 2003, kl 14.37
Ma väga tänan teid.
Sain õnneks olukorrale lahenduse.
Soovin teilegi ilusat suve:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!