Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
öine lutipudel
 
Marleen 27. juuni 2003, kl 15.33
Mul on 2 aastane tütar,kes ei saa lahti öisest lutipudelist.Pudel mis talle meeldib ei tohi olla täidetud piima või veega vaid peab olema midagi paksemat nt.jogurt või kisell.seda paksemat kraami läheb meil koos magama minekuga umbes liiter.Kas see võib olla sellest et,lapsel on olnud gaasid kuni aastaseni?Andke nõu!
 
***** 29. juuni 2003, kl 21.22
See paksem kraam asenda veega ,muidu ei saa sa sellest lutipudelist kunagi lahti!!
 
krissu 29. juuni 2003, kl 21.58
tere,mul ka poja 2aastane ja jõi veel kui oli poolteist,ja sama moodi muud ei aksepteerinud,aga muu magus õhtuti rikub hambaid!!meie kaotasime ühel õhtul kogemata pudeli ära ja peale seda pole öösiti ülesse tõusnud,ta nagu aksepteeris,et pudelit enam pole ja soovitus õhtuti isegi mitte tassist anda!lihtsal pole ja kõik!olen kindel ,et nädalapärast magab nagu nukuke!ilma joogita!ole ise kannatlik ja ära anna alla!
 
marleen 01. juuli 2003, kl 19.52
Ma olen proovinud seda varjanti aga tolku ei ole midagi.Olen proovinud ka teisi varjante.Minu väiksel neiul on kõhuga probleeme nimelt tal on siiamaani kõhugaasid.Arvan ise et probleem on selles .See öö näeb välja selline,laps magab rahulikult ja korraga on jalad taevapoole ja on näha etkõht valutab siis nutab ja kui saab pudeli hakkab soolestik tööle ja gaasid tulevad kohe välja laps rahuneb peale seda kohe maha ja magab rahulikult edasi. Paari tunni pärast asi kordub.Päeval seda muret pole sest laps liigub ja gaasid saavad ilma valuta väljuda.Päeval ta pudelit ei kasuta isegi kui pakud lükkab ära ja joob tassist.Palun vastake ja antke nõu.
 
murjan 02. juuli 2003, kl 07.54
Anna talle õhtuti köömneteed, kui maitse liiga tugev, võid sinna kummeleid sekka panna. Seda soovitatakse ka imikutele gaasivalude vastu. Ta ei võta ära gaase, vaid lõdvestab silelihaseid ja vähendab sellega soolespasme, sellist seletust ma kuskilt kunagi lugesin. Siis ei ole vast öösel valusid ja laps magab rahulikult hommikuni.
 
kris 02. juuli 2003, kl 10.01
Selle pudeli harjumuse pead küll kohe välja juurutama, sest see rikub nii kohutavalt hambaid. Peale selle, et lapse hambad on öösel toiduga koos, kipuvad imemise tagajärjel ka esimesed hambad ette poole kasvama.
Meil pudeli probleemi pole olnud aga sõbranna pani pudelisse vee ja laps lihtsalt ei tahtnud seda enam.
Või pane jook tassi sisse (lõika näiteks lutt katki ja ütle, et näe läks katki ja enam ei saa pudelist juua) - tassist tavaliselt ei taha nad juua ja nii kaobki see joomise komme ära.
 
emps 18. juuli 2003, kl 19.45
järsku proovid anda Espumisani või mingit muud gaaside vastast rohtu?
 
liisu 13. august 2003, kl 12.55
Arvan, et peaksid ikka päris asjatundjatelt nõu küsima. Meilgi sarnane probleem. Laps saab varsti kolm, aga pudel on ikka veel väga armas. Asendasin maguse joogi veega. Nüüd kaanib seda nii mis kole. Ju siis on meil liiga hea vesi?!
 
KÜLLI 20. august 2003, kl 14.47
Espumisan on puhas keemia, lapsele tuleks anda ristikköömne teed.
Mahla ei tohiks ööseks panna, see hakkan hambaid söövitama.
 
EMME 13. oktoober 2003, kl 23.09
mINA HAKKASIN LIHTSALT SEDA PUDELIS OLEVAT KRAAMI (EHK SIIS HAPUPIIMA) VEEGA LAHJENDAMA - IGAL ÖÖL JÄRJEST LAHJEMAKS. JU SIIS OLI MAITSE LÕPUKS PIISAVALT ÕUDNE, ET TA ISE ENAM EI TAHTNUD. NÕNDA SAIMEGI PUDELIST LAHTI - SUHT VALUTULT NING AEGA LÄKS U. NÄDAL!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!