Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Päikeseallergia
 
Õnnetu! 17. juuli 2003, kl 10.33
Minu 3,5 aastasel pojal on päikeseallergia. Kas keegi oskab nõu anda, kuidas sellest tekkinud sügelust leevendada? (Nahk on tal nagu liivapaber). Olen väga õnnetu, sest ei oska oma pojakest kuidagi aidata........Zyrtec ei aita seda leevendada, kuigi kirjas oli, et aitab ka päikeseallergi vastu.

Õnnetu emme
 
ise õnnetu 17. juuli 2003, kl 23.39
Kannatan ise selle all, välja lõi alles paar aastat tagasi, päikest olen võtnud eluaeg. Esimesed suved päevitasin ka ennast kublaliseks ja sügelesin kaks päeva hullult. nüüd võtan enne päikese kätte minekut Semprexi sisse ja olen väga vähe aega päikese käes.
Ega eriti ei olegi midagi teha. Sööda talle ehk ka semprexit, kui nii väikesele tohib? Ma määrisin ka selle Zyrtex kreemiga. Eks ta natuke ikka aitab. Kõige jubedam ongi, et kraabib ennast katki.
 
Lämmeleht 18. juuli 2003, kl 19.34
Registreeri end www.yahoo.com kasutajaks ja mine aadressile: groups.yahoo.com/group/allergialaps. Ehk saad seal abi.
 
Lämmeleht 18. juuli 2003, kl 19.44
Päikeseallergiast on juttu siin:
ww.perekool.ee/foorum/read.php?f=7&i=27855&t=27847
 
mann 30. juuli 2003, kl 23.21
Mul oli lapsel ilmselt sama lugu. Ega aidanudki miski allergiarohi. Ostsin vesiniku tablette, tegin lahuse nagu õpetusel kirjas ja määrisin mitu korda päevas. Meil oli abi mitmeks päevaks. Kui uuesti ilmus määrisin veel ja nüüd pole juba nädal allergia endast märku andnud.
Äkki on teilgi sellest abi.
 
mann 30. juuli 2003, kl 23.38
Mul oli lapsel ilmselt sama lugu. Ega aidanudki miski allergiarohi. Ostsin vesiniku tablette, tegin lahuse nagu õpetusel kirjas ja määrisin mitu korda päevas. Meil oli abi mitmeks päevaks. Kui uuesti ilmus määrisin veel ja nüüd pole juba nädal allergia endast märku andnud.
Äkki on teilgi sellest abi.
 
L. 04. august 2003, kl 12.42
Mul on ka päikeseallergia. Lihtsalt väldin päikese käes olemist või siis kannan pikkade varrukatega riideid, pikk seelik niikuinii. Lõi välja eelmisel aastal. Väikesed villid, mis tekivad, pesen külma vee all üle ja kannatab ära, eriti ei sügele.
 
Just ise käisin 05. august 2003, kl 14.25
On 1 väga tore allergoloog Tallinnas. Urve Putnik nimelt. Mine tema vastuvõtule Esmed Mediitsiinikeskuses (Ehitajate tee 137), telefon 6 579 118. Helista ja pane aeg kinni. Soovitan kindlasti perearstilt suunamiskiri küsida, siis maksab Haigekassa osa arvest kinni (umbes 50%).
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!