Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Täna lasteasjade müük!!!
 
teataja 07. august 2003, kl 09.51
Aadress on siis Raudtee 126A.
Kui tulla autoga, siis sõita Nõmmelt mööda Pärnu maanteed Pääsküla poole(tähtis on jääda Pärnu maantele, mitte minna teisele poole raudteed. Raudtee tänav ise on mõlemal pool raudteed). Peale Hiiut jääb vasakut kätt Krooningu bensiinijaam ja varsti peale Krooningut tuleb Kivimäe pood(väike valge maja, vasakut kätt). Kohe poe eest keerata vasakule(Kivimäe tänav), sõita lõpuni(raudteeni) ja siis paremale. Siis umbes 500m ja oletegi kohal.
Või kui sõidate mööda Kivimäe poest , siis järgmisest tänavast (Jannseni tn.) vasakule, raudteeni ja vasakule. Maja asubki Raudtee ja Jannseni nurgal.

Kui tulla rongiga, siis Kivimäe jaamas maha ja hakata astuma edasi Pääsküla poole. Kindlasti jääda raudteest Pärnu maantee poole. u. 500, ja oletegi kohal.

Kui tulla bussiga, siis Bussid nr.20 ja 27.(sõiduplaanid leiate internetist), Laane peatus. Siis mööda Jannseni tänavat raudteeni ja vasakule. Kohe nurgal ongi õige koht.

Võta kaasa lastele väikseks jäänud riided jm. kraam või tule lihtsalt ostma! Nägudeni!
 
mari 17. august 2003, kl 18.30
kas see lastekaupade müük oli ainult sellel päeval kui kuulutus oli või on see mingi komisjonikauplus kus toimub müük kogu aeg
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!