Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kartus poti ees
 
kalli 19. august 2003, kl 13.34
Minu tütar (2.a.) ei taha kohe kuidagi potil käia. Kui ta pikema meelitamisega potile saangi, ei tee ta sinna midagi. Kui lasen tal palja tagumikuga joosta ja kakada tahab, küsib pampersit ja laseb sinna selle asemel et potile minna. Pissimisega sama lugu. Lasteaiast öeldi et istub küll potil koos teistega aga ei tee sinna midagi. Kuidas aidata tal sellest kartusest üle saada?
 
1 19. august 2003, kl 14.14
Meil oli ka sama mure poisiga. Ostsime siis uue poti, mis laulab kui sisse pissida. Pikapeale hakkas meeldima., aga algul pidi ka ikka ise ette näitama kuidas tuleb istuda(pükse muidugi maha ei endal ei võtnud), tekitasime temas natuke kadeduse tunnet, et näe mina saan esimesena poti peale istuda ja siis hakkab pott mulle laulma, sina ei saa ja pott sulle ei laula ka! Siis hakkasime vaatama kellel tuleb potti midagi, algul mul ei tulnud ja lapsel lõbu laialt, tahtis ise paremini teha, ajas mind suure poti peale. Ütlesin, et sina ju ei tee siia midagi, siis käin niikaua mina siin. Kõik ikka naljaga pooleks, mitte häbistades ega kurjaga! Lasime ka ilma püksta joosta, et äkki läheb ise vahest, kasvõi niisamagi.
Ära ainult teda kurjaga potile sunni! Ikka meelitades, et kui tore on ja kes ennem saab jne. Äkki talle see pott ei meeldi, osta uus! Nüüd käib poiss juba suure poti peal, panem eraldi väikelapsele mõeldud kaane peale, laulev pott on aga juba unustatud, kuna poisile hakkas nii väga meeldima ja pissimise vaheaegadel lasi tassiga vett sisse, et laulu kuulata.
 
üks ema 19. august 2003, kl 14.35
Minu poeg(1,10) hakkas potil käima üleöö.Algul isegi ei istutud sinna.Aga ükskord nägi kuidas naabripoiss pissis ja tahtis kohe järele proovida.Sellest päevast otsustasin,et ei mingit mähet enam.Muidugi potile ta ikka ise ei küsinud,tegi kuhu juhtus.Ise pidin olema valvas.Nüüd on sellest möödas 3kuud,küsib ise potile ja käib kohe "suures vetsus".Peab olema lihtsalt kannatust ja mitte riielda temaga.
Soovitus:keegi samaealine samast soost laps peaks paar korda ette näitama! :)
 
kalli 19. august 2003, kl 14.53
Aitäh vastajatele! Meil ongi see laulev pott, ainult et praak, pott kogu aeg laulis peale märjaks saamist, isegi siis kui ära kuivatasin paberiga laulis edasi. Nii võtsimegi selle alumise osa lahti ja patareid välja. Edasi tüdruk juba lammutas ise ta ära. Ühesõnaga, pott enam ei laula.:( Kas ostan uue? Ja mul ei tuleks pähegi häbistades või kurjaga teda potile ajada, siis ta just hakkabki kartma. OK, proovin nii nagu kommija l õpetas.:)
 
1 19. august 2003, kl 15.45
Osta uus pott, ehk läheb õnneks! Ja palju kannatust ja järjepidevust, sest ega meilgi nii ruttu ei õnnestunud!
 
kassy 24. august 2003, kl 09.31
Pane laps potile siis kui isegi lähed,vetsus.Meie saime nii selgeks.Kui emme läks pissile siis plika ka.Polnudki midagi harjutada,ainult bamperseid enam ära pane ,isegi ööseks mitte,kui kuskile sõidad siis ainult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!