Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kolmas isik
 
Milla 24. august 2003, kl 17.21
Mis on juhtunud lapsega, kes räägib endast kolmandas isikus?Näiteks Peeter tahab, Peeter läheb. Räägitakse, et laps elab niiviisi valu välja. Andke nõu.
 
ei ela mingit valu!!!! 28. august 2003, kl 03.32
ei ole see mingi valu-asi! tegelikult on su laps joudnud sellisesse ikka, kus ta oma tegevust alalopmata kommenteerib. kova haalega planeerib ja reguleerib ta oma tegevust, ning siis juhtub, et laps hakkab raakima endast kova haalega ja voib esinede ka, et hoopis kolmandas isikus... tegelikult on see siskone areng, mis algfaasis toimub koos kova haalega. hiljem toimub lapsel oma tegevuse planeerimine juba vaikselt tema peas. ole mureta! see on taiesti normaalne!
 
Luise 28. august 2003, kl 17.02
Võibolla on laps kuulnud sind ennast rääkimas Peetrist ja tahab nüüd sind jäljendada ja ennast tähtsaks teha.
 
Krissu 03. september 2003, kl 14.13
Tegelikult on lugu ilmselt selles, et Te ise räägite endast kolmandas isikus. See on muuseas lapsevanemate sage eksimus rääkida iseendast kolmandas isikus, ikka et "emme teeb ja issi läheb" vmt. Laps lihtsalt matkib oma vanemaid. Sõltub muidugi ka vanusest.
 
Natalie 08. september 2003, kl 16.15
ju on 2-3 aastane ja see ongi õige! Las Peeter teeb! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!