Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
bassein 2-aastastele?
 
hele 25. august 2003, kl 14.47
maikuus lugesin kuskilt ajalehest, et on võimalik käia ise koos 2-a lapsega 32 kraadilises basseinis pühapäeva hommikuti. Helistasin ja öeldi et oli küll aga nüüd läheme remonti ja edasi ei tea. Minuarust oli see Kalevi siseujula, aga nüüd on remont lõppenud ja nad lausa salgavad, et neil sellist asja olnud on, kas ma tõesti mäletan valesti ja oli kuskil mujal? Kes teab midagi sellisest võimalusest?
 
remark 25. august 2003, kl 16.52
kalevi ujulast ei tea. Meie käime Viimsi SPAs lastega ujumas. seal ka neil mõnus sulistada.
 
einoh 25. august 2003, kl 17.05
Keskhaigla lastepolikliiniku ujulas käisin kunagi. Seal on basseinid igas suuruses lastele. Ja võimlik on ka treenri juhendamisel ujuda. minu meelest oli 60-krooni kord.
Muidu võib sellisega ujumas käia ka Keila ja Tabasalu ja Nõmme ujulates, kõigis on lastebasseinid ka.Ja vähemalt Keilas on vesi ka 32 kraadi
 
hele 26. august 2003, kl 09.04
Helistasin ja Nõmme ujulas öeldi, et arstitõendit ei nõuta, mis on ju tegelikult paha, ei tahaks küll miskit külge saada. Kes on Nõmmel käinud, on seal korralik koht, puhas ja kena?
 
whiskas 26. august 2003, kl 10.54
Issand emmed miks te oma elu nii raskeks teete koos lastega???
Minge käige ujumas lastebasseine on igal pool ujulates ja ärge muretsege ja pabistage üle igasuguste arstitõendite ja muu jama pärast. Minu laps oli 1 kuune kui hakkasime basseinides käima ja käime siiani ilma igasuguste hädade ja haigusteta. Nüüd on poiss 3,5 aastane. nautige ja lõpetage see napakas muretsemine.
 
hele 26. august 2003, kl 15.52
to whiskas
soovin Sulle südamest jalaseent! siis räägime napakast muretsemisest.
 
whiskas 27. august 2003, kl 10.37
No kullake terve maailm pole idioote täis. Kujutad sa ette või ei aga isegi basseinide töötajad mõtlevad selliste asjade peale ja ka neil eksisteerivad teatud santaarnõuded millest nad ei saa kõrvale hiilida.
 
kassy 27. august 2003, kl 21.33
Tavaliselt nende ülihoolitsevate ja muretsevate emmede lapsed ongi haiged.Ei saa nad lasteaias käia ega kuskil mujal.Piisab elementaarsetest san.nõuetest,steriilsetes tingimustes jääb lapse oma immuunsus nõrgaks ja nii need haigused tulevadki.
 
emmeliine 31. august 2003, kl 13.07
Meie käime iga nädal Laagri ujula lastebasseinis(va.suvel)Soe vesi ja mänguasju ka vees.Vähe rahvast olenevalt kellaajast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!