Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
trenni 4-aastasega
 
sportlane 25. august 2003, kl 16.28
Kas seegi oskab soovitada, millist spordiala harrastada 4-aastase poisiga! Sooviks on hakata käima, siis emme koos pojaga, kuskil spordisaalis. Saatsin juba vastavasisulised küsimused spordisaalidesse ja ootan sealtpoolt vastuseid. Küsiksin ka teilt, kellel on kogemusi. Kas nt jõusaalides on lapsele sobivaid värke? Aeroobika - kas poisile sobiks? Ujuma basseini ei tahaks hästi minna.
Ehk teate ka mõnda kindlat toredat kohta? Elame Tallinnas, Pelgulinn-Mustamäe-Kristiine on sobiv piirkond.
Aitäh, kes viitsib vastata!
 
xs 27. august 2003, kl 13.56
Pane peotantsu. Tõsine sport + emal ka ilus vaadata. Poisse tahetakse seal ka alati.
 
siku 31. august 2003, kl 20.08
Uisutama Premia jäähalli. Sel ajal kui põnnid trenni teevad, saavad emmed kõrval jääl poognaid tõmmata. Kuu maksab 500 kr. trenn on 2 x nädalas 2 tundi järjest. Olen näinud seal ka 3-aastaseid. Poisse võikski rohkem olla.
 
Katrin 15. september 2003, kl 16.00
Ma soovitan ka peotantsu. Esiteks üürid ja kuutasu on palju odavamad kui spordihallides. Ja teiseks see on väga ilus ja emotsionaalne ala. Haaberstis tegutseb hea tantsuklubi kus mina oma lapsega tantsimas käin. Vaata www.mambo.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!