Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kingitus
 
salme 28. august 2003, kl 15.22
Kallid titemammid, vajaksin natuke abi.
Nimelt on minek kaheaastaseks saava tütarlapse
sünnipäevale aga ei oska talle midagi kingiks osta kuna
endal lapsi pole ja seega kogemused puuduvad.
ehk oskate midagi soovitada?
 
L. 28. august 2003, kl 15.42
Mõni mänguasi, aga loe hoolega, mis sinna juurde on kirjutatud, sest väga palju mänguasju on alates 3-eluaastast. Laps tahab ikka mänguasju, eriti nii väike.
 
salme 28. august 2003, kl 15.50
mänguasja ma silmas pidasingi a minu arust on absoluutselt kõikidele mänguasjadele kirjutatud et alates 3-dast eluaastast a kahe aastane tahaks ka millegagi mängida ju.
 
kay 28. august 2003, kl 16.14
Minu lapselaps (tüdruk) sai just esmaspäeval kaheseks, tema armastab tohutult papplehtedega raamatuid vaadata, lemmik on Naerunotsu ärkas vara, igati armas kirjatükk ka ettelugemiseks, maksab mingi 33 kr. Raamatuvalik on tõesti suur, vaata Draamateatri vastast või Viru väravate juurest poest.
Ja maale ostsin suvel pisut suuremate klotsidega Lego, mis suht kergelt lahti-kinni käivad ja millega kogu pere rõõmsasti mängis. Las nad kirjutavad mis tahavad, ise näed millel pisikesi osasid pole mida laps võib alla neelata. Klotsidest torni teha meeldib lapsele kangesti, õpib seega ka värve tundma jne.
 
kay 28. august 2003, kl 16.20
siis meenus mulle veel, et hiljuti ostsin Balti jaama turult, kohe peavärava lähedalt suure saunalina 90x150 vahvelriidest Karupoeg Puhhi jutu piltidega, maksis 57 kr ja on selline õhuke, hea randa või ujulasse kaasa võtta frotee asemel, ja laps vaimustus nendest piltidest väga. Pisike venekeelne kiri on kah kuskil aga see ei torka silma.
 
salme 28. august 2003, kl 16.36
aitähh Kay!
ostan ka pappraamatuid
 
Fluffy 28. august 2003, kl 20.44
Puzzled on ka asjalikud asjad, kahene oskab neid juba mingil määral kokku panna küll. Tüdrukule ikka nukuvärgindus ka südamelähedane vast. Nõud, voodid, kärud jne.
 
emme 01. september 2003, kl 09.46
mindki panevad imestama need kirjad lelude peal.mulle toodi ka katsikute ajal igasugu kõrinaid ja vidinaid.kõigil peal alates 3 aastast.3 aastane ju ei mängi enam kõristitega.ei teagi täpselt mul on 4 aastane poiss ja tibi kõigest 4 kuune.minu pojale meeldib joonistada.mingid pliiatsid ja värviraamatud vist sobiks äkki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!