Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Lapsendamine
 
Küsija 03. september 2003, kl 21.33
Millest peaks alustama kui on soov lapsendada väikelaps?
 
ly 05. september 2003, kl 17.59
Küsi otse näiteks lastekodust, seal peaksid nad kindlasti teadma.
 
efku 09. september 2003, kl 15.46
Alustama pead sotsiaal-ja tervishoiu ministeeriumist,mis asub Tallinnas Narva mnt-l.Uuri valja vastuvotu ajad ja mine sinna vestlusele(soovitav on ette helistada).Hoiatan ainult et sa pead olema oma soovis vaga kindel,sest lapsendamise protseduur on vaga pikk ja raske,Pead kaima hulluarsti,perarsti juures.Pead olema abielus(yldjuhul),omama head sissetulekut.Kontrollitakse kodu,vaadatakse kus hakkaks laps magama-sooma,tehakse tookhast jareleparimine iseloomu kohta,mees peab vvotma toendi et ta pole kinnipidamisasutuses viibinud jne.Neid asju oli veel aga ei maleta enam koiki.Kusjuures ise pidin selle koik labi tegema,et laps,kes oli syndinud minul eelmise elukaaslasega oma praeguse abikaasa nimele panna,kuigi eksmees mingeid takistusi ei teinud vottis asi aega 7 kuud.Paris voora lapse lapsendamine votab aega ilmselt veel rohkem.EDU JA JOUDU SULLE
 
Lups 16. september 2003, kl 23.15
Ühisavalduse peate viima kohalikku sotsiaalosakonda ja ennast järjekorda võtma. Ei arva, et see protseduur väga pöörane on. Normaalsed elamistingimused koos sissekirjutusega (ühiskorter või ühiselamu ei tohi olla), mõlemal vanemal vähemalt pooleaastane pidev tööstaaz, kumbki ei tohi olla kriminaalkorras karistatud, põdeda AIDSi ega tuberkuloosi. Mõned aastad tagasi küll töökohast mingit iseloomustust ega muud taolist vaja polnud. Soovitavalt Eesti kodanikud. Ei midagi üliinimlikku. Adopteerisime võõra lapse. Paberite ajamine võttis aega umbes 1kuu.
 
:( 19. september 2003, kl 13.12
Miks on vajalik mõlemal vanemal pooleaastane tööstaaz??? kui mees teenib piisavalt ja tahaks lapsele mängukaaslase lapsendada, siis kas tõesti pean selleks kohe tööle tormama????
 
to :( 27. september 2003, kl 03.03
kõik on tore , aga ehk sa tahad lapsendada selle lapse ikka ka ENDALE LAPSEKS mitte aint mängukaaslaseks, sel juhul oleks õigem lapsele kaisukaru osta.
Vabanda aga see tahaks lapsele mängukaaslae lapsendada ,kõlab nagu oleks vaja orja perset pühkima
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!