Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Sünnipäev
 
nõutu 16. september 2003, kl 10.04
Palun nõu, kus pidada lapse 5a sünnipäeva, kui ilm on õues kole. Mäkdoonalds ei sobi.
 
anniki 16. september 2003, kl 13.03
oleneb sellest kas sul on võimalik seda kuskil mujal pidada.kui elad suurlinnas siis on pakkumisi kindlasti rohkelt.viimases pere ja kodus on reklaame palju.uuri kas mõnes lähedal olevas kohvikus poleks seda võimalik korraldada(küsi kohe juhatajat)?
 
ka kunagi laps olnud 16. september 2003, kl 13.27
minul on hästi meeles igasugused seltskonnamängud. Korteris peeti sünnipäeva ja lapse ema oli ise väga hakkaja. Me kõik käisime 1.klassis. Ju siis olime u.7 aastased, aga see sünnipäev on siiani meeles. Mängisime ringmänge, laulsime kes aias,kes aias ja siis veel see mäng: kui sul tuju hea siis käsi kokku löö...
Veel on meeles kui meil kõigil seoti silmad kinni ja anti igasugu asju katsuda, kes ära arvas sai kommi. Siis oli veel selline mäng, kus riputati nöör ühest seinast teise. Nööri otsas rippusid asjad. Anti käärid pihku ja mis sul õnnestus küljest ära lõigata, selle said endale kingiks.
 
nõutu 16. september 2003, kl 17.02
Suur suur tänu mängude eest!
äkki tuleb veel kellegi meelde mõni maru lastemäng?
 
sügispäike 16. september 2003, kl 17.38
tibu-tibu ära näita--tead seda mängu? Minu lapsepõlves täitis see suure osa sünnipäevadest.Valgusfoori on sellises vanuses lahe mängida, eriti kui lapsed on sünnipäeva puhul veits värvilisemad kui muidu.Selline mäng on ka päris haarav lastel:paberist on tehtud palju väikeseid torukesi(kokkuvolditud jupid)Teised lähvad korraks ukse taha ja üks suskab igale poole neid lipikuid--osaliselt peidetud, ots väljas.Siis tulevad ülejäänud tuppa ja hakkavad kiiresti otsima("ahaa, üks paistab pildiraami tagant, näe seal morsikannu all")ja korjavad endale lipikuid pihku.Kes kõige rohkem leiab, saab järgmine kord peita.Peab olema suur tuba, kus palju asju, kuhu pista saaks, muidu võib ka mitu tuba käiku võtta.Lipikute arv vastavalt lastele, aga ikka nii, et igale otsijale mõned jaguks
 
ka sügis 17. september 2003, kl 12.15
Asi nimelt selles, et sünnipäev toimub õues! Kas oleks soovitada ka õuemänge?
 
mammu 24. september 2003, kl 12.11
Vana hea telefonimäng. Sünnipäevakõne - et kirjutatakse ilus viisakas sünnipäevakõne, et mis ja kus ja mis järjekorras külalised saabusid, kellel mis seljas oli ja mida sünnipäevalauale oli pandud jne. Nimisõnade ette jäetakse tühik ja siis pidulised pakuvad veidraid omadussõnu, mis nende ette kirjutatakse. Pärast loetakse kõne ette- palju nalja sai nende limaste kartulisalatite ja ruuduliste külalistega. Siis vanapoiss-ja vanatüdruk e silmapilgutamine (läheb hästi alates 11 eluaastast). Jne jne
 
Kiisu 02. oktoober 2003, kl 10.44
Mu sõbrantsi lapsel oli ka sünnipäeval tore mäng. Tehtud oli kõigile kommipakid, mida siis tuli õngega üle teki püüda. Ehk et ukseauku (õues nt kahe puu vahele) oli kinnitatud-seotud tekk, ja üks inimene teki taga riputas lastele konksu otsa kommipakke. Kõigil oli väga lõbus ja tore! Ja peamine on see ootusärevus ju, et kas ikka mina ka paki saan kätte!?
 
Minna 13. oktoober 2003, kl 15.23
Me käisime ühe 5 aastase tüdruku sünnipäeva peol. Ilm oli kole ning pidu peeti ühes laste mängutoas Tallinnas. Asub see Pärnu maanteel Peda ühikas. Õnnepalee kõral olev maja - ühel pool lillepoood ja teisel pool läheb külje pealt uks ja seal vist oli silt ka. Väga vinge koht. Lastel megalt tegemist. Suur ronimis mängumaja, patuud, köied, pallimeri, liumägi, lisaks veel mänguasju täis tuba, kohviku moodi nurgake ja lastelauad söögi pakkumiseks. Nii et seal ei peagi te mingeid mänge välja mõtlema, lastel niigi palju tegevust! Kahjuks jäi vanematega rääkimata ja ei saanud küsida mis selle koha info telfon on ja palju rent on, aga olen kindel et kui Pedasse helistate, saate infot. Ilusat pidutsemist!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!