Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
hea lasteaed Tartus
 
mann 16. september 2003, kl 15.53
Kas keegi oskab soovitada mõnda eriti head lasteaeda Tartus või hoopis hoiatada mõne eriti halva eest?
 
kassy 17. september 2003, kl 12.05
Halbadest ei tea küll midagi,arvan,et selliseid pole,probleemid mida vahel ikka ette tulevad sõltuvad ikka kasvataja -lapsevanema ja lapse koostööst.Minu laps käib Midrimaa lasteaias Vanemuise tänaval ,olen väga rahul.Kasvatajad tegelevad lastega ja käivad õues.See on kolmas laps kes seal juba käib,niiet võin soovitada.Kuna se lasteaed asub kesklinna piirkonnas ja on hea ka siis sinna tuleb varakult järjekorda panna ,juhataja juures.Rühmas on ikka 20 ja natuke peale last.Kui sa arvad ,et laps vajaks rohkem isikliku lähenemist ja kus on väike ruhm siis katoliku kooli juures on lasteaed mida väga kiidetakse ,rühmas vist alla 10 lapse kuid see lasteaed on tasuline ja kallim kui tavaline lastead,täpset aadressi ei tea kuid kuskil seal kat.kooli lähedal.Mina soovitaksin siiski kuskile kodu või siis töökoha lähedale panna ,siis on asju hõlpsam ajada.
 
isa 18. september 2003, kl 11.32
Tõruke (Tamme pst.) SUPER!!!! Teise lapse saadan ka sinna.
 
neiumina 19. september 2003, kl 11.43
Minu oma käib ka midrimaas-olen siiani väga rahul(ta küll ainult 1,5 kuud seal käinud)Aga tuttavad ka mul kiidavad.Enne käis mu laps mesipuu lastesõimes-õpetaja tänaval.Sellega olin ka rahul-eal käis ta 2 aastat.Soovitan
 
el 24. september 2003, kl 17.21
Helika tundub täitsa vahva - hea alguse lasteaed :)
 
Emme 30. september 2003, kl 12.24
Hellik Tartus,Aardla tn. küll midagi asi pole.Suur kombinaatlasteaed,liialt suured rühmad,kasvatajad ei jõua kõiki jälgida...jne.Ei soovita!
 
Tulutu ettevõtmine 30. september 2003, kl 20.04
jah toredad lasteaiad küll nii Midrimaa kui ka helika aga järjekorrad 2006 aastani, ei taheta ena järjekordagi panna. tuleb välja et enne paned lapsele lasteadadesse (võimalikult paljudesse)koha kinni siis hakkad alles last planeerima-tegema.
Üritan juba nädal aega oma lapsele lasteaia kohta leida (laps 5 kuune)aga tulutu ettevõtmine. Siit soovitus kõikidele tartu tulevastele emmedele, kui saate teada, et olete rase-kohe käik lasteaeda avaldust tegema.
 
erlekea 04. oktoober 2003, kl 18.02
waldorf lasteaeda julgen ka soovitada, aga sinna võetakse kolmandast eluaastast. asub võru tänava lõpupoole ploomi tänaval ja praegu on isegi mõni vaba koht, minu kolm koolieelikut käivad seal, aasta pärast läheb neljas ka sinna lasteaeda. lahe loominguline kollektiiv ja väga hea tagasiside.
 
magus 22. oktoober 2003, kl 17.55
kallis on waldorfi laste aia kuu?
Kas seal saab laps ka kooliks vajaliku õppe
sest tänapäeval peavad ju esimese klassi õpilased oskama juba enne kooli kirjutada ja lugeda ja mõned arvavad et isegi võiks juba osata mõnd võõrkeelt
kuhu peaks lapse panema et ta saaks koolis hakkama?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!