Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Ema on tufli all
 
Aigar 21. september 2003, kl 14.11
Mida teha? Laps on kolme aastane ja on oma emme nii tufli alla pannud et lausa kole vaadata. Kui miskit tahab siis peab selle saama, nt poes krabab igasugu asju korvi ja emme muutkui maksku. Kui mina (tema poiss) midagi ütlen et seda ei saa või ei tohi siis olen mina paha.Emme aga annab järele ja teeb kõik nii nagu laps seda tahab..no nii ju päris ei saa!! Mida küll teha??
 
. 21. september 2003, kl 14.57
tuffel: tufli :)))

Kas Sa oled siis selle lapse kasuisa või? Eks te peate omavahel selgeks tegema - kui Sa oled lihtsalt tema ema sõber ja isaks ei pretendeeri, siis pole midagi teha - halvasti või valesti, aga emal on endal õigus oma lapse kasvatamise üle otsustada. Kui Sa tahad aga lapsele isa eest olla, peaksid Sul olema ka vastavad õigused ja muidugi ka kohustused. Ning tuleks emaga kasvatuspõhimõtetes üksmeelele jõuda. Mitte imselt just pahanduse hetkel, vaid mõnel muul rahullikul momendil, kui kõigil osalistel hing rahulik ja lapse jonn ei aja tundeid püsti. Küllap mingite kompromissideni on ikka võimalik jõuda.
 
Aigar 21. september 2003, kl 17.14
Pretendeerin jah lapsele isax..praegu siis kasuisa. Aga vaata kokkulepet ei saavuta! "Emmega" ei saa ka sellel teemal jutule. Ex ma siis üritan edasi.
 
k 23. september 2003, kl 18.05
Kui juba 3.a-ne hoiab emmet tufli all,siis aja möödudes
läheb olukord kindlapeale veel hullemaks. Täiskasvanu
peab ja saab end maksma panema.Muidugi eriti kole,kui
üks keelab ja teine lubab,see tekitab lapses ainult
segadust ja väärarusaama,et kui ei tohi,siis kuidagi
ikka tohib (jonnida näit.).
 
Aigarile 25. september 2003, kl 09.27
Vaata 06-10-03 samas rubriigis teema "4 aastane". Saad asjalikke nõuandeid 3-4 aastaste ealistest iseärasustest, mida just selles eas tulebki piirata. Tundub, et lapse emmet tuleb ka kõvasti õpetada, kui ei taha mõne aasta eest korterist välja kolida. Edu.
 
triin 27. september 2003, kl 00.03
See olukord ei ole üldse mitte hea. Tean ühte ema, kes ostis oma lapsele juba maast madalast kõike, mida laps tahtis, jooksis tema eest jalad rakku, käis isegi kooliaias tema eest tööljne. Mis on sellest poisist nüüd saanud? Väga raske käitumishälbega noor inimene, kellel on arusaamine maailmast, et ainult tema on kõige tähtsam inimene. Emat ei pea ta enam kellekski, on öelnud isegi sedasi ,et laseks emal ajud peast välja, nii äge vaadata kuidas ajud seina pealt alla lödisevad. See on nüüd ema palk selle eest, et ta oma pojakesele kõike lubas ja teda vääras käitumises õigustas. See on väga kurb ja seda noort inimest enam miski ringi ei kasvata, enam ei piisa erikoolidest, ega ka programmidest. Väga kahju on sellest emast. Räägi oma tulevase naisega sellest , kuna see on hädavajalik.
 
ati 08. oktoober 2003, kl 13.16
vitsu anda,kui muu ei aita
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!