Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
pallipõnni sõim
 
mida arvate? 26. september 2003, kl 00.49
mida siinsed sõime kasvatajatest ja söögitädist arvavad?
 
\tiia 26. september 2003, kl 23.08
ei oska midagi arvata, kuna pole nendega kokku puutunud
 
duunja 28. september 2003, kl 13.35
Minu poiss käis 2001-2002 Pallipõnni sõimes ja nüüd käib sama lasteaia aiarühmas. No ma ei oska muud öelda kui olin ja olen rahul. Peamine et laps oli terve sõime rahul. Mitte üks päev ei olnud nuttu et ei taha minna. Ma muidugi ei oska praeguseid sõimetöötajaid kommeneteerida kui aga seal töötab kasvataja Helle siis tema oli küll hästi tore. Kasvataja Riina tuli aga sealt edasi lastega suuremasse rühma. Söögitädi nime ma ei mäleta aga oli üks heleda poisipeaga jutukas ja toimekas naisterahvas.
 
üks 09. oktoober 2003, kl 19.02
ee..käisin seal kunagi praktikal ja köögist tuli ikka rämedat sõimu ..no tõesti..kõik v, p, t tähega algavad sõnad said ära mainitud..loodan et see söögitädi seal enam ei tööta... muidu aed nigu aed ikka..vahva ja puhas ja sõbralikud õpetajad:D
 
Efka 14. oktoober 2003, kl 13.02
Sõime kohta konkreetselt just öelda ei oska, aga vaevalt ühe lasteaia rühmad kardinaalselt teistest erinevad. Minu laps käib aiarühmas ja oleme mõlemad rahul. Tema rühmas õpetaja Riina, keda eelnevalt mainiti, et läks sõimest ära. Väga tore ja teine õpetaja Karin samamoodi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!