Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Abipalvest tööpakkumine
 
ree 28. september 2003, kl 11.35
Olen noor 2,5 aastase lapse emme. Issi otsustas meie juurest ära minna- las lähebki. Hetkel tibu (energiline poiss) käib lasteaias. Kuna käin tööl, kus on 12 tunnised valved otsin kedagi, kel oleks aega minu eest tibu aedikust koju tuua. Lasteaed lõpetab töö kella seitsmest õhtul ja mina jõuaksin koju kella üheksaks. Saan korraldada nii et kodus on ees tuttav, kes lapse toojalt üle võtab (ratastoolis invaliid see tõttu ta ei lähe ise järgi).
Oleksin iga toomisekorra eest nõus ka maksma, kuid eriti rikas ei ole.(mõtlesin nii 25 eek korra eest, kuna tööd on palju siis tuleb see kuus kokku oma 350) Kui tunned et oled sellele töö otsakesele sobiv, või on sul mulle anda paremat nõu (vä. töö vahetus, sest seda katsetan juba niigi teha.) siis kirjuta.
 
ruu 28. september 2003, kl 15.41
kirjuta ka kus kandis elad ja millises lasteaias laps käib. Ehk mõni sama lasteaia emme saab sind aidata?
 
ree 28. september 2003, kl 20.54
Olemen Tallinnas mustamäel. Laps käib 133-das lasteaias. Seal küll öörühm tööd alustab kuid ma ei saa last ju ometigi 24ks tunniks lasteaeda jätta :(
Olen 12 tunnistes vahetustes. Hommikul laps lasteaeda kella seitsmeks..ise tööle sealt. Töölt lasteaeda jõuaksin alles kella üheksaks.. aga seal lapsi hoitakse kuni kella seitsmeni.. nii et olengi hädas.
 
:) 29. september 2003, kl 23.10
Milline see 133-s lasteaed on? kuskohas täpsemalt Mustamäel asub?
 
:))) 30. september 2003, kl 15.51
No miks sa abivajaja ei ütle siis - Tallinna 133. Lasteaed Mustamäe tee 187 (Kännu Kuke ja Keskuse ringi vahel kvartalis sees)? Teeksid omale vastamise kiiremaks. Ise aitaks meeleldi, kahjuks sõidan Mustamäe tee keskelt Koplisse. Mindki sarnases vahetustega töös omal ajal head inimesed aidanud. Edu sulle.
 
Muubi 04. oktoober 2003, kl 11.41
Nii, minu laps käinud seal nn. öörühmas. Tavaliselt ongi seal need lapsed kelle emad jõuavad väga hilja järgi. Kui laps ööseks jäi, siis viis öörühma tädi ta enda poole seal lähedal. Sellel tädil oli mobiil ka, küsi lasteaiast täpsemini. Minu töö lõppes lell 21.00 ja jõudsin järgi lapsele 21.45 tavaliselt.
Tegelt olid hullud ajad need. Ma ka üksikema olin siis.
Soojalt soovitused lapse kooliminekuks otsi kella viieni töö.
 
clickaba 15. oktoober 2003, kl 19.35
mul on äärmiselt lapsesõbralik ja vastutustundeline tütar, oma väikest venda hoidis ta vajadusel venna beebipõlvest peale. õpib üheksandas klassis. kui oled huvitatud võta ühendust.
clickaba@hot.ee
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!