Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
issi ei tegelegi lapsega
 
carmen 30. september 2003, kl 19.01
kui palju teie issid oma lastega tegelevad? Minu laps näeb küll issit iga päev, kuid issil pidevalt kiire igale poole. Vahest tahaks küll korraks puhkust ja palun, et issi lapse kaasa autoga sõitma võtaks, aga issi ei paista sellest erilises vaimustuses olevat, kuigi need ei ole mingid tööasjad,kus ta käib-sõidab niisama oma sõpradega ringi.
 
eee 30. september 2003, kl 21.39
mõni mees ei oskagi midagi väikese lapsega peale hakata, ja mõni oskab just ainult väikese lapsega olla, olen näinud mõlemat varianti
 
nööp 01. oktoober 2003, kl 11.58
Meie peres on küll superhea issi. Juba siis kui rase olin, ootas ta väga lapse sündi. Nüüd on tütar viiene ja jätkuvalt on nad parimad sõbrad. Vahel tundub mulle, et olen teisjärguline ja tegelikult naudin seda olukorda. Minagi kasvasin "issi tütrena" ja isaga siiani soojem ja rahulikum läbisaamine kui emaga.
 
muski 01. oktoober 2003, kl 16.15
meil ka super. Hoiab last kodus, kui ma tööl olen ja tema vaba on ja tegeleb laspega ja heameelega vaatab last, kui ma ei saa
 
Mai2 01. oktoober 2003, kl 19.23
meie issi ka mängib tütrekesega ja naudib seda. Kui mina tööl olen, siis hoiab last hea meelega. Käivad koos tivolis ja loomaaias.
 
vana 11. oktoober 2003, kl 06.33
Carmen, mõned isad lihtsalt ei oska väikeste lastega tegelda, see ei tähenda veel, et ta lapsest ei hooli. Mõni isa on lapse parim sõber siis kui lapsega võib juba maailma asjadest rääkima hakata. Ära kurvasta sellepärast, et siin kirjutatakse, kui "tore issi meil on" ja "meil on veel toredam". Ega keegi ei tulegi siin seda välja ütlema, et meie issi ka lastega ei tegele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!