Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
armukade
 
nita 09. oktoober 2003, kl 16.43
Ma ei saa oma 3,5 aastase tütrega enam kuidagi hakkama,arvatavasti on ta armukade oma õe peale(hetkel 4 kuune).Muidu väga pisikest hoiab aga minu suhtes on kuidagi tõrges,sõna ei kuula ja karjub vastu iga väiksemagi asja peale või siis teine võimalus,et ignoreerib absoluutselt kõike mis ma räägin.Olen küll püüdnud rahulikuks jääda ja ilusti hakkama saada aga tulemust eriti pole.Samas issiga ei jonnita üldse,kuigi ,jah issi annab tunduvalt rohkem järele.Ei teagi enam mis ettevõtta.Kuidas teie sellise olukorra olete lahendanud?
 
kay 10. oktoober 2003, kl 09.58
mina soovitaksin küll lastepsühholoogiga nõu pidada. Ise käisin oma noorema tütrega aastaid tagasi, kui suhted juba väga sassis olid, ja psühholoog ütles mulle - liiga palju käske ja keelde, siis oli juba väga raske asja parandada. Kui elad Tallinnas - suurte kogemustega Malle Laene 056 495 614. Mul endal temaga kogemust puudub, aga soovitas üks teine psühholoog, kellest ma ise vägagi pean. Lapsed kõik erinevad, tema annab ikka spetsiaalselt Sinu lapse puhul nõu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!