Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
lapsega
 
lemmiktoidud 16. oktoober 2003, kl 14.09
mis on teie väikelaste lemmiktoidud, kui tihti külastate mcdonaldseid ja teisi analoogseid kiirsöögikohti?
 
kiiz 16. oktoober 2003, kl 14.54
Ei ole kordagi käinud MC D.-s. Ja lemmiktoiduks on kohe neljaseks saaval poisil ühepajatoit ja frikadellisupp.
 
moss 16. oktoober 2003, kl 15.50
Supid lähevad väga hästi, muna igas varjandis, pudrud(mitte magusad). Kiirsöögikohtadesse satume harva, vast paar korda aastas ja siis soovib laps vaid friikartuleid ("pulgakartuleid").
 
einoh 16. oktoober 2003, kl 16.05
Minu laps on hea meelega nõus sööma: mannavahtu, pannkooke, krõpse piimaga, kama, pastaroogi ja riisitoite. MC D.-is käime umbes 2-3 korda aastas (juhuslikult, viimases hädas vahest satume) ja ega need toidud talle õnneks väga ei maitse
 
nööp 16. oktoober 2003, kl 16.16
Piimasupp makaronidega, kaerahelbepuder maasikamoosiga, frikadellisupp- neid läheb tavaliselt 2 portsu. Supid on ok, praed-tordid-magustoidud ei köida sugugi. Vahel on toores porgand ja kapsas ka lemmikud.
Mc Ds käime umbes korra aastas, ja siis on peibutuseks pigem mänguasjad,mis lasteeinega kaasas on.
Sööja: 5 aastane tüdruk
 
plups 16. oktoober 2003, kl 16.28
minu homme neljaseks saav poisslaps nõuab hommikuti võileiba küüslauguga...;) Üldiselt sööb igasuguseid asju, peaasi, et EI OLEKS MOOS! :)))
 
gerli 16. oktoober 2003, kl 22.31
Minu 7 aastane tütar sööb ka enam jaolt kõike (välja arvatud moos)Isegi jäätis ei meeldi moosiga. MC Donaldsis käime umbes 4 korda aastas. Põhjus on mänguasjades. Hamburgeri söön tavaliselt mina.
 
anniki 17. oktoober 2003, kl 11.10
vanem tütar jumaldab hakkliha-värskekapsa hautist ja värskekapsa suppi.poja lemmikuks on kartulipuder ja riisipuder moosiga.väiksele preilile anna ainult kalapulki.toorest kraami läheb meil kilodega(porgand,kapsas,kartul,sibul,kaalikas).
 
triinu 17. oktoober 2003, kl 14.23
meil nõutakse kogu aeg piima, jogurtit ja kohupiima. Pannkoogid lähevad väga hästi peale, ja piimasupid, aga kõige meelsamini sööb mu 2,5 aastane poeg liha igal erineval moel.MC Donaldsis pole me iialgi käinud, ega lähe ka niipea.
 
flica 20. oktoober 2003, kl 10.23
aga minu 7a poiss on põhimõtteline taimetoitlane. ütleb et tema ei taha looma süüa. veidi kana suure hädaga kastmesse peidetult. viinerid ja vorstid lähevad küll peale. kord kui käskisin tal maitsta kala enne kui ütleb et ei maitse siis läks oksele. nüüd enam ei topi. vast eaga kasvab välja. väike tütar 2,5 sööb küll kõike. macis käime mingi 2kuu tagant mänguasjajahil.
 
Marta 20. oktoober 2003, kl 23.34
Laste vaieldamatu lemmik - makaronid juustuga. Mäkis käime paar kolm korda aastas ja ikka mänguasja nõutamas.
 
Joy 24. oktoober 2003, kl 09.52
Minu laste lemmik on glasuurikohuke ükskõik mis firma oma.
Aga miks seda McDonaldsi kõik pelgavad ei tea.Isegi kui sa käid
üks kord kuus midagi ei juhtu su kõhuga.Samas seal on nüüd väga
suur valik:näiteks hamburger on paha - söö siis kana filee,coca asemel võib võtta nat.apelsiini mahl,või tee,või kakao,isegi praegu mingi eri maitsega piim.
Mina ikka käin Mäkis lastega tihti ja Galerii Hesburgeris ka(väga hea mänguvaljaku pärast).
 
annalii 25. oktoober 2003, kl 11.28
tütar(3.5) sööb suure isuga praekartulit ja kapsasuppi.... poeg (6) sööb aga makarone juustuga ning makrapulke SUUUUUUUUUUUUUURE isuga=) mäkis käime umbes 4 korda aastas... mänguasjade pärast ikka põhiliset...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!