Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Kas lapse suu kinni siduda vol2
 
pille 04. november 2003, kl 17.17
Mökitajat ei ole ma vanamutiks nimetanud:))
Naabrimutt ikka:) Vanust tal umbes 40 ja toas tal 2 pubekaealist neitsikut.
Ka mind häirib kui nad akende all kisavad-HEIIII TULE ÕUE !!JA trepikojas mõnusaid istumisi teevad!
Ja siis....
Mu laps EI trambi.Ei lõhu.Ei röögi.
Vaid ännn ännitab autodega ja laulab mõmmi aabitsat kaasa.
Ega ma mingi debiilik ei ole et tal kisada lasen.
Kui vahel rõõmustki kilkab-siis ikka kuss-kuss...
Ta ei saa enam aru,mis toimub.
Eile õhtul lobisesin telefoniga-kui ta äkki minu juurde tuli ja ütles:Emme,õues on pime ära räägi!!!!Ja seda sosistades.
Kas see on normaalne?
Kord panin pesumasina tööle,kui alt joosti ja suure ehmatusega küsiti-Hullud olete väää???
Btw tänud vastamast..
Ja sellist "äkki" juttu on ikka eriti tobe nõustamisena lugeda..:)Te tänapäeva noored..bla bla bla...
Te vanaaja noored ei mäletagi laste päevaseid tegevusi-sest te polnud lastega koos.
Hommikul lasteaeda-õhtul ära.Ülejäänud aja magas.
 
to pille 04. november 2003, kl 23.42
teemast läheb mu jutt nüüd küll mööda, aga võta teadmiseks, et umbes 40 aastane naine ei ole vanamutt. Kahtlustan, et õelutsed ka ise...Miski vastastikune jama teil vist.
 
to Pilleke 05. november 2003, kl 09.16
Kaua sa mutitad? Kas keerad ennast üles,õpi iseennast tundma,koolita ennast lapsevanemana ,käi kursustel ja oska last kasvatada. Kui ei saa lihtsamate asjadega hakkama, siis mine metsa elama ja lase seal karjuda oma lastel nii palju kui jaksavad.Lärmaks pere ei sobi elama linna. Lapseks olemise meeldivam pool on lapse mäng ja see pole kogu aeg kisaga seotud-usu mind. Linnakorterites tuleb austada ka teisi inimesi, kes elavad su kõrval.Kuidas küla koerale ,nii koer külale. Vaata siis mutt-Pille.
 
Marit 05. november 2003, kl 09.20
Ah katsu mitte välja teha.Kui käitudki nii nagu kirjutasid , siis on ju kõik ok.Lihtsalt alumine naaber elab ennast sinu peale välja.Lihtne ju.Kui jälle ukse taha tuleb , kuula vaikides ära ja pane uks kinni -aga ela oma elu edasi.Minul ka kodus üle aastane röövel, vahel on mul alumistest naabritest väga kahju, nimelt meie pojal kombeks kõiki asju loopida ja pilduda.Talle ei tee seda miskitmoodi selgeks ka veel.Ja ärge hakake siin kommijad rääkima ''pehmetest mänguasjadest ''jne.Aga oma kodus kõndimist ei tule ikka keegi ette kirjutama või kapi juures käimist keelama!See on küll juba skiso.
 
kreete 05. november 2003, kl 10.38
mina täitsa päri Pillega. Tahaksin autori "to Pilleke"09:16
käest küsida, kus kohas saab end lapsevanemaks koolitada?Millised kursused need on ja kus asuvad ja palju need maksavad. Minu teada, pole meil Eestis veel selliseid kursuseid, või oled sina diplomeeritud ema ja ehk oskad meilegi nõu anda, kuidas oma lapsi kasvatama peame. Ilmselt ei ole sul lapsi ja kui on siis istuvad nemad nurgas imevad näppu ja ei oska mängidagi. Sellisel juhul, mis ema sa siis oled, kui su lapsed ei oska elust rõõmu tunda. Minul on õnneks vedanud, me elame oma majas ja laps võib nutta, kui tahab, naerda, kui tahab. Muideks ta peab seda teha saama, kui laps on pahas tujus, ei oska ta seda kuidagi muud moodi väljendada, kui nutuga. Laps peab ka arenema ja selleks on hea, kui ta saab vabalt mängida, naerda ja joosta. Paneelmajade inimesed peavad lihtsalt aru saama sellest, kui on peres väike laps-teda ei saa, ega tohigi kinni siduda. Kui neid see häirib, siis koligu minema.
 
Pirts 05. november 2003, kl 10.59
Ja elagu lasteterror kaasinimeste närvide arvelt ... sest kellele ei meeldi, see saab alati minema kolida. Tere-tore ...
 
gigi 05. november 2003, kl 11.47
Pilleke sa oled ise üks närviline inimene. Ise tunnistad, et sind naabri noored häirivad. Mis sa ise parem oled? Kui sa ise inglike oleksid siis ei paneks ju selliseid asju tähelegi. Aga noor inimene elad vist lapsepõlves ja motoks on TEISED TEEVAD KA! Mulle pole küll kunagi teiste inimeste lapsed närvidele käinud. Lapsed ju. Ainult kui peale kella 23.00 ikka veel lapsed trambivad siis lihtsalt mõtlen, et kuidas nad hommikul küll üles saavad, et lasteaeda minna. Aga selliste "korralekutsujatega" on vaja lihtsalt rahulikult suud puhtaks rääkida. Ja kui ikka lapsed häirivad siis tuleb elukohta vahetada ja kogu lugu. Sul endal vist kah!
 
malin 05. november 2003, kl 12.19
mina jällegi sain Pille jutust aru nii, et ehkki naabritüdrukute käitumine on samuti häiriv, ei ole tema sellest numbrit teinud, "pada sõimab katelt" juhtumiga tegemist pole.
Nii et, gigi, on jah parem, kuna ju pille saab aru, et noored on noored!
 
to kreete 05. november 2003, kl 12.47
Kullakene ära osata, mida on minul või kellelgi teisel ,ennast harida saad ja on kursused ja koolid ka lastevanematele ,istud internetis ja ei viitsi otsida ,mis sa virised .Ma olen siin omad kasvatanud ja võõraid kasvatanud ning jätkan . Kõik pilled ja malled või kes te end lastevanematena olete paika pannud ,minge õppima .Maksate ise ,kandikul ei too teile keegi midagi kätte. Ise ,muidu jääte mõne aasta pärast hätta kui teistele loodate.
 
*** 05. november 2003, kl 13.17
Vau, kired üles köetud!!!! Naised stressavad!!! Lahe!!! Tuttav tunne!!!
 
*** 05. november 2003, kl 13.18
Elasime 4-kordses paneelmajas, kus hästi rahulikud ja vaiksed naabrid olid. Mul laps aeg-ajalt ikka nuttis ja jonnis. Mõtlesin siis, et ilmselt see naabreid häirib. Õnneks oli kõrvalkorteris ka samavana laps, ja vahel kohe kahjurõõmsalt kuulasin, kuidas seina taga sama trall käis. Aga ilmselt häiris kogu trepikoda märksa rohkem korrus allpool elav pubekaeelik, kes siis, kui vanemaid kodus ei olnud, muusikat kuulas nõnda, et ma võisin üleval laulusõnu kaasa laulda. Veelgi hullem oli, kui seal emme-laps kodust ära olid ja issi sõpradega pidutses - hommikuni. Krt, kui närvi ajas, eriti siis kui sessiaeg oli ja õppimist-öist ülevalolemist rohkem. Mis omakorda ärritas alt naabreid, sest ühel (minu jaoks enne suuremat hindamist - e. töist ööd, mil edasi-tagasi sebisin, kavandeid vormistasin ja rahutu titega tegelesin) alt naaber umbes kell 4 öösel helistas ja küsis, kas saaksin vaiksemalt kõndida. Märksa häirivamaks osutus aga see, kui naabiperes teine titt sündis ja lisaks sellele nad ka koera võtsid, mispeale vanematel närvid päris läbi olid, karjusid ja kisendasid üksteise peale, naine peksis koera kui meest kodus ei olnud, jne...
Siis kolisime Tlnasse - klassikaline lugu - noor pere üürib Mustamäel 9-kordses paneelikas korterit. "Kauba peale" majanaabriteks mõned korrad nädalas lärmavad venelased korrus allpool, prussakad ja haisev (suisa rõvedalt haisev) trepikoda...
Alati saab hullemaks minna.
 
pille 05. november 2003, kl 17.17
No tänud!

Ma sain naerukrambid...:)))

KURAM!!!!!!!!!!!
Ma vist kirjutan,et mu naaber pole VANAMUTT vaid naabrimutt!!!!


Mind ei koti-trepil tatistavad ja padjakaid pidavad pubekad.Ma olen neutraalne-ja siis......noored juuu!

Ma ei tohi käia teatud kapi juures oma toas,sest see koht pidi kohutavalt läbikostev olema.jne


*****loe enne,mida kirjutasin ja siis kommi...

Sain kurjaks,rumaluse peale.
 
*** 05. november 2003, kl 19.39
Tegelt ei saa muffigi aru, mida Sa põed ja närvitsed...???
 
ka emme 05. november 2003, kl 20.32
Ja saidki kohe kurjaks?Nii tühja asja peale. A mis vahe on naabrimutil ja vanamutil? Mutiks nimetatakse ju ikka naisinimest, keda peetakse VANAKS.Sul arvatavalt pubekaiga äsja möödunud, suhtumine selline keevaline veel.Pole hullu, rahune!:)
 
cinderella 05. november 2003, kl 21.43
mulle tuli yks poes riieteruumis ytlema,et talle ei meeldi mu lapse kisa kuulata (laps oli 4 kuune umbes),et vaigistagu ma maha ta. kusjuures laps ei nutnud vaid tegi oma haalitsusi nagu lapsed ikka . saatsin ka viisakalt kuu peale,
Mina jallegi ytlen - arge hakake oma lapsi keelama ,et ara tee nii kovat haalt ja konni nyyd palun vaiksemalt .kui talle ei meeldi mingu ara voi ostku klapid pahe voi-mida-iganes.
ma ise kasvasin nii yles-ei sobi teha seda ja toda ja nii pole ka ilus ja oi ara tee nii ....... nyyd olen selline podeja,et kas minu kaitumine ikka meeldib KOIGILE !? onneks hakkan muutumsa-aga oi kui palju kergem oleks olnud mu varasem elu-oleks labi saanud ilma kompleksideta...
 
nõuanne 06. november 2003, kl 09.52
Kui teie tita hakkab bussis nutma -imik, siis võtke ta oma kaissu nii jäägitult, tekitage talle pesatunne ja pikapeale jääb vakka. Tundmatud mehhaanilised mürinad ja kärinad on lapsele teinekord arusaamatud ja iga laps jääb rahulikuks kui ta saab kaissu ükskõik, kus võtate ,olgu või jonniv laps,kes midagi tahab aga ei saa.Kisa ja sõimlemisega ta ei vaiki,sest sõnad ei ole õigel kohal kui ta kisab,ta ei kuule neid,tema nutt on tema oma ja see on sisemine valu aga valu on paha ja võtke neid lapsi sülle istuma ja kallistage neid kui vaja ka tänaval riidlemise asemel. Vanem naine
 
ree 08. november 2003, kl 00.31
Eesti Vabariigis algab öörahu kell 22 õhtul.. kuni selle kellaajani võid teha ja võivad sinu kaaskodanikud teha nii palju lärmi kui tahavad.. kui see lärm just üle mingite kindlate detsibillide ei lähe (laps ilma mikrofonita sellist kisa teha ei jõua ja pesumasin samuti.) Öörahu kestab kella 8ni st. - päeval võib teha remonti, kisada ja karjuda kui palju süda lustib.. veel eriti oma kodus ja oma lapsega (koos lapsega karjuda.. näiteks karu häält.. mitte lapse peale karjuda.) :}
 
ave 11. november 2003, kl 05.10
ei tasu selliseid tähelepanna. seaduse järgi algab rahu ja vaikuseaeg kell 23.00 ja enne seda tee mis tahad. see on umbes nii nagu kunagi pealtnägijas kus 10- 11 kuune laps kes tasapisi käimist harjutas alumiste naabrite sõnul nii trampis et laest krohvi kukub. selliseid jobusid ikka vahel kohtab, (nt to pille)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!