Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
nodzu
 
perifeeriast 07. november 2003, kl 09.35
Jah, panin küsimuse väikelapse rubriiki, sest siin käib rohkem rahvast. Kuna nädalavahetusel ees pealinnareis ja 5-aastasel lapsel kinnisidee näha ära nodzufilm, siis minu rumal küsimus neile, kes on käinud vaatamas: kas see film tõlgitakse eesti keelde pealelugemisega või subtiitritega? Kiirelt lugeda ta ei oska ja kas ta saab filmist ikka aru, kui peale ei loeta? Mind häirivad üle ühe istme lapsele valjust ettelugevad vanemad. Pole vaja itsitada, maalapsed ei saa just iga päev Coca-Cola Plaza´sse. Tänud, kes võtab vaevaks vastata.
 
joop 07. november 2003, kl 10.34
subtiitritega. aga ise kavatsen oma neljase pojaga küll vaatama minna - ei usu, et arusaamisega probleeme tuleb, lapsed ju nutikad.
 
be 07. november 2003, kl 10.56
Minu laps küll kuuene ja oskab ja jõuab subtiitreid lugeda, aga usun, et aru saab ka enam vähem ilma lugemata. Palju oli filmis laulmist. Mulle ja lapsele meeldis. Sai naerdagi päris palju.
 
perifeeriast 07. november 2003, kl 16.43
Tänan! Loodame, et meiegi saame hakkama!
 
inxx 10. november 2003, kl 19.32
Mina käisin filmi vaatamas oma nelja-aastase tütrega-ja talle meeldis väga kuigi ta ju lugeda ei oska,ja veel soovitaksin minna seda filmi vaatama Sõpruse kinno,kus on pilet ka täiskasvanule poole odavam(40 raha-Cocas 110 raha)ja samamoodi on seal mugavad istmed,all korrusel baar ja igati norm.koht.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!