Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
mänguasjade poed
 
vanaema 07. november 2003, kl 22.04
Mul on praegu piisavalt aega ja hakkasin läbi käima mänguasjade poode,sest enam jõulud pole mägede taga ja ma ei salli poes käimist siis,kui on palju rahvast.See selleks.Väikemees on 3,5 aastane.Vaadates mänguasjadega koormatud riiuleid tulen ikkagi ilma ostuta poest ära.Ei tea,kas on see minu viga või valik on poes ühekülgne.Aastasele lapsele mõeldud mänguasju on väga palju,siis autod,õudsad ämblikmehed, legod,last arendavaid asju ma ei leia.Need 3-4 aastastele mõeldud asjadest on ta üle kasvanud.Vaatasin ka lauamänge aga ei tea nendest suurt midagi.Kabet juba veidi mängib ja male mõned käigud on selged.Oskate ehk mulle midagi soovitada kellel on temavanused või paar aastat vanemad lapsed.Ah jaa,raamatuid ma ei osta,neid on kodus palju.
 
teine vanaema 07. november 2003, kl 22.06
Ära osta mänguasju enam kui neid juba on.Kallid ka ,mõtle midagi muud välja ,vaata lasteetendusele piletid ja vii laps etendusele.
 
sama vanaema 07. november 2003, kl 22.27
Teatris käin ja vean teda igale võimalikule poole kaasa.Aga jõulukink on ikka niisugune asi,mida laps tahab käes hoida.Selles ongi uba,et ma ei taha tarbetut ja kallist aja niisama osta ja küsin seepärast nõu.Püstolid ja säärane atribuutika ei tule ka kõne alla.
 
lapsuke 07. november 2003, kl 23.31
sa oled üks tore vanaema:))
 
ree 08. november 2003, kl 00.22
Kui lapsel on juba palju arendavaid mänguasju siis osta talle mingi lihtne pehme kaisukas... ära ole üllatunud kui peale kingituse saamist selleta oma kolm kuud hakkama ei saada. :} Sageli unustatakse lapse arendamise juures ära tore asi, et lapsel peab mängides ka oma fantaasja hakkama arenema. Pideva suunitlemisega saavutatakse aga lõpuks see, et kindlatel juhtudel tuleb teha kindlat tegevust. Andke lapsel vabadust. Samas on võimalus võtta laps poodi kaasa las valib ise.. jälgi mida ta ihaldab ja osta talle algul miskit muud.. kuuse alla panekuks aga muretse see millele laps tähelepanu tegelikult pööras.
 
sama vanaema 08. november 2003, kl 09.28
Lapsel ei ole palju mänguasju.Karvased loomad teda ei huvita ainus huvi on igasugused autod.Teda ei sunnita mitte milleski ja ta on oma valikutes vaba.Jälgin teda kõrvalt.Mind lihtsalt huvitab mida teised vanemad samaealistele lastele ostavad.
 
aga 08. november 2003, kl 14.16
Miks mitte Lego? Meie kolmesele põnnile meeldisid need väga.Alati saab midagi uut ehitada ja põnevat meisterdada.Lego on väga arendav. Samas oleks Lego ämber hea stardikomplekt järgmiste tähtpäevade jaoks -alati saab erinevaid komplekte kinkida.Meie poiss nüüd juba 8 ja legosid kahe kuhjas ämbriga,ikka veel ehitab ja meisterdab.Või on tal juba Legod olemas?Sellisel juhul sead äkki sammud hoopis raamatupoodi või puzzl riiuli juurde.Väga ilusaid autopiltidega puzzlesid on olemas.(kui talle niiväga autod meeldivad).
 
5a poiste ema 08. november 2003, kl 18.57
Olen selle vanaemaga päri,kes otsib poest arendavaid mänguasju.Mul kui emal on sama mure.Tahaks koputada mänguasjade maaletoojate südamele:ärge tooge siia niipalju prahti.Mänguasjad on väga kallid ja pole mõtetki neid toatäis muretseda.Aga arendavaid mänguasju on vähe.Ei taha ju kõik poisid mängida püstolite ja ämblikmeestega.Aga kui kodus on konstruktoreid,legosid,autosid.Sarnaseid mänge ega sarnaseid mänguasju ei ole mõtet soetada.
 
noor ema 09. november 2003, kl 11.01
Kahjuks on neid inimesi väga vähe,kes viitsivad kingitustega vaeva näha,hindan neid kõrgelt.
 
paljasjalgne sajajalgne 09. november 2003, kl 19.53
Mul üks poegadest kohe 4-aastaseks saamas, olen vist õige inimene soovitama küll (asjaga kursis või nii).
Kas su lapselapsel pildidoomino on juba? Aga mõned laste mängukaardid (kas nagu vanasti must notsu või siis laste uno-kaardid näiteks)? Minu oma hirmsasti mängib. Igasugused konstruktorid, ka legod ja selle analoogid on omal kohal. Pusled. Memory-mängud. Pildilotod. Mängutööriistad. See mäng, kus värvilistest täppidest aukudega raamile mustreid saab laduda. Karvatraadid võiksid täitsa põnevad olla.
 
kay 10. november 2003, kl 09.32
Sorry, mis need karvatraadid on? Ja memory-mängud?
Minul pisut üle 2-ne tütretütar ja lubasin kah kunagi, et mina lapsele mänguasju ostma ei hakka vaid riideid, mett ja raamatuid. Nüüd olen ikka oma sõnu söönud. Esimesed asjad olid just legod, millega siis terve pere käpuli maas mängis ja laps oskas esialgu ainult teiste tehtut lammutada. Legosid on tõesti erinevaid ja veetsin kohe pikalt aega et kõige otstarbekamat välja valida. Hetkel mõtlen kah pildidoomino peale. Tüdrukul muidugi veel vaja nukuvoodit ja -vankrit jne, poistel teised huvid.
 
kay 10. november 2003, kl 09.33
pole ise käinud, aga Järvel pidavat väga suur valik olema.
 
KATI 10. november 2003, kl 18.08
Osta talle "Alias". Väga tore mäng.
 
emme 11. november 2003, kl 00.30
mul saab tütar kohe neljaseks ja ta on tohutu puzzle fänn,30 ne osaline kokku panna on käkitegu,äkki sobib teilegi?
 
öökull 11. november 2003, kl 09.29
Minu pojale meeldivad ka puzzled ja legoklotsidest meisterdada.
Ka lauamänge on jõuluvana toonud, neid hea kogu perega mängida.
Üks tema lemmikuid on Võlusaapad.
 
riina 13. november 2003, kl 09.37
igasugused klotsid on arendavad- piltide ja tähtedega, samuti lego, kus laps saab oma fantaasiat väljendada. Minu kahesele pojale meeldib ehitada igasuguseid maju, plaanin isegi talle jõuludeks veel klotse kinkida, et ta saaks suuremaid ja uhkemaid maju ehitada. Muideks meil ei mängigi ta muude asjadega, kui klotsidega ja oma traktoriga, mille peal ta ise istuda saab, sellega meeldib tal põllutöid teha ja remontida(ta on maalaps ja meil õu igasuguseid traktoreid täis, selest see pisik ka)Muud soetatud mänguasjad vedelevad niisama, ja vahel harva läheb tal mõnda sealt vaja. Aga need on ka üsna mõttetud. Peale ostu lagunevad enamjaolt kohe juppideks olgu siis hind kui kallis tahes. Pehmeid mänguasju on tal palju, milledeta ta õhtul magama ei lähe. Ikka pannakse kõik mõmmid ja kiisud enda kõrvale tuttu,emme peab ka neile musid ja kallid tegema.
 
anna 17. november 2003, kl 14.25
vaata raamatupoodi videokassette on väga lahedaid
 
khm 17. november 2003, kl 18.34
On üks selline tore asi, et korktahvlile saab väikese puuhaamrikese ja naeltega erinevaid kujundeid toksida. Seal on ruudud, ringid, kolmnurgad jne.
Minu neljane poisike toksis ikka mõnuga.
Kaubamajas peaks neid olema.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!