Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Ujuma !! ?
 
5-a emme 12. november 2003, kl 12.10
Plaanime hakata lapsega Nõmme ujulas käima. Paraku pole aga enam aastaid ujulaga kokku puutunud. Kodulehel märgivad küll, et ujumismüts peab olema, aga kas seda nõutakse ikka enam või piisab korralikust patsipunumisest? Kellel on kogemusi, kus neid Tallinnas võiks veel leida peale hirmkallite spordipoodide? Ja kui ujumas käite, kas teie lapsed teevad seda heameelega või ainult esimesd paar korda kuniks huvitav on?
 
lepatriinu 12. november 2003, kl 12.30
niipalju kui meie nõmme ujalas oleme käinud ei ole ma küll kellegil ujumismütsi näinud aga neid mütse müüakse minu meelest ka ujulas. head sulistamist
 
mai 12. november 2003, kl 15.29
Kui on pikad juuksed siis peaks olema ujumismüts või hästi korralikult kinni juuksed. Oleme eelmisel näd. Nõmme ujulas ja ausalt öeldes häiris kui lastebasseinis olid ~12 aastased lahtiste juustega plikad, kes lisaks sellele veel pritsisid meeletult vett, nii et mu 3-ne poja oli üsna ehmunud. Muidu on Nõmme ujula tore puhas ja nadala sees ei ole eriti palju rahvast ka, aga see kui kauaks lapsel ujumishuvi jätkub sõltub ilmselt lapsest.
 
vesine 12. november 2003, kl 15.31
mütsid ei ole minu teada enam kuskil kohustuslikud.
mina oma 5 aastase tütrega olen nüüd juba paar aastat aktiivselt ujumas käinud ja nüüd on tulemused näha - ujub ilma rõngata ja vesi on väga meeltmööda talle.
 
tripsa 14. november 2003, kl 11.37
Kuidas see Nõmme ujula muidu on? Kas käib seal laupäeviti palju rahvast?
 
k 17. november 2003, kl 04.36
nõmme ujulas ei pea olema ujumismütsi, juuksed peab lihtsalt ilusti kinni panema.
ja nendele ca. 12 aastastel võib teha paar teravat märkust, kui sind kuula, palu instruktoril lapsed korrale kutsuda.
 
a 17. november 2003, kl 17.31
Käin oma peagi kahe aastaseks saava tütrega kolmandat kuud ujumas. Ravi tänaval laste basseinis ei nõuta mütse, aga seal on ema ka ainult vööni vees. Aga suures Kose ujulas nõutakse ujumismütse. Kui sa unustad mütsi pähe panna, siis tuletatakse sulle kohe meelde ujula reeglid. Mõnusat ujumist!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!