Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
tussu-noku
 
mures emme 13. november 2003, kl 12.27
minu 3,5 aastane poeg tunneb suurt huvi ,et mis tüdrukutel püksis on ja kui võimalus on(naabritüdruk külas), siis palub ta ka seda näidata.Olen juba väga mures,sest jutuga käivad kaasas ka mõned teatud laused(ise selliseid kindlasti ei kasuta)
 
111 13. november 2003, kl 20.03
mul ka 3 ja 4 õde-vend uurisid üksteist, läks üle see huvi
 
iks 14. november 2003, kl 14.36
Arvan, et see on maailma avastamise osa. Mul 4,5 poiss ka seletab mis tüdrukutel on ja mis poistel. Otsest küsimust on esitanud rindade kohta ja tüdrukute tussu kohta. Ütlesin lihtsalt, et tussust tuleb kunagi tita kui tüdrukud suureks kasvavad ja emmeks saavad ning tissist saab tita piima. Jäi rahule ja rohkem pole sellega probleeme olnud.
 
pole põhjust muretseda 19. november 2003, kl 01.20
mures emme, aga vastavad raamatud on ju olemas, et näidata. Räägi siis asjast lapsega. Minu lapsele räägiti lasteaias kuidas lapsed tulevad, kui ta nii vana oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!