Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
laste neuroloog
 
joop 04. veebruar 2004, kl 10.30
Kas keegi on käinud laste neuroloogi juures? Mida seal tehakse? Ja mis probleemidega üldse sinna pöörduma peaks? Perearst andis saatekirja, aga mulle tundub, et ta dramatiseerib olukorda üle.
 
Lemme 04. veebruar 2004, kl 10.47
aga millega ta põhjendas seda saatekirja andmist? mis probleemi pärast saadab?=
 
soovitus 04. veebruar 2004, kl 10.59
Tead, käi ära kasvõi enese rahustamiseks, tõenäoliselt on ju kõik korras. Hullem on see kui sa ei lähe ja kunagi hiljem peaks selguma, et oligi ikka midagi viga, mida oleks saanud õige ravi korral ennetada. Siis ei jõua end ära süüdistada. Mina käisin sedasi lapsega psühhiaatri juures paar aastat tagasi. Algul ei tahtnud minna, aga enese rahustamiseks käisime, selgus, et ei olnudki midagi hullu, aga vähemalt olin teinud kõik, mis minu võimuses lapse heaks ja süda rahul.
 
meie 04. veebruar 2004, kl 11.30
Kas sul on päris pisike laps? Siis saadetakse kõiki. Aga muidu mina käin ise igal pool, ja siis aliti ise kaa küsin igale poole saatekirja. Kindlati mine kontrollile. Ta vaatab laste arengut, kui nii võib nimetada, kuidas laps ühe või teise asja peale reageerib, instinkte ja n.e. Meie elame Tallinnas aga neuroloogi juures käime Tartus. Väga hea arst on Anneli Kolk, Tema tõesti uurib last, ta ei hakka kohe last kuidagi imelikult vaatama, paneb ta lihtsalt mängima ja siis jälgib kuidas ta midagi teeb. Sul endal on kindlasti kaa huvitab midagi enda lapse kohta uut teada saada.
 
mimm 04. veebruar 2004, kl 11.34
No meie käisime alla aastasega lihaspingete pärast.
 
meie 04. veebruar 2004, kl 11.44
Seda kaa.
 
bess 04. veebruar 2004, kl 11.51
Meid kah saadeti lihaspingete pärast - see ongi vist väikelaste puhul levinuimaks neuroloogiliseks hädaks??
 
joop 04. veebruar 2004, kl 12.42
Laps on kolmene, varsti saab neli. Ta on väga tundlik ja närviline ja mina ei oska öelda, kuivõrd normaalne see on või millest tingitud. Aga ma pean ju lapsele selgitama, mis temaga seal tehakse ja miks me üldse arsti juurde läheme. Sellepärast kuulangi maad. Lisaks tahaks teada, millised kaebused üldse neuroloogi kompetentsi kuuluvad, et teaks, mida jälgida ja millest talle rääkida.
 
üks 05. veebruar 2004, kl 16.42
Neuroloogile võid rääkida kõigest. Vähemalt meie muredele on ta küll alati vastust teadnud. Meid saadeti ka esimest korda perearsti poolt, aga neuroloog ise ütles, et aeg-ajalt võib ikka kontrollis käia. hea on veel see, et alati kirjutab ta meile kas ujumist või võimlemist mingi aeg tasuta. Ja neuroloog ei tee Su lapsele midagi , mida laps ei taha. Ta rohkem selline jälgija pool.
 
Daily 08. veebruar 2004, kl 16.18
Meie lähme just homme Tartusse dr. Nappa juurde. Oleme 4aastat tagasi ka seal käinud aga ei mäleta kes siis olid arstid. Tüdrukul olid paari kuu vanusena krambid ja perearst kartis, et äkki kahjustas aju. Esimesel konsultatsioonil kontrolliti reflekse ja kästi tasakaalu harjutusi teha nii palju kui pooleaastane võimeline oli. Hiljem võeti analüüsideks sisse, tehti mitu korda EEG (see on nagu EKG südamele, pannakse pähe palju juhtmetega nupse) ja ultraheli ajust. Tookord ei leitud midagi, aga nüüd on peavalud ja perearst põhjust ei leia, saatis jälle Tartusse.
 
Pilgutus 18. jaanuar 2021, kl 17.07
Laps pilgutab silmi tugevalt ja tihedalt. Selline pilgutamine algas suvelaagrist, kui 5 last teda kinni hoidsid ning üks laps kõditas kaenlaalt (nende sõnul nalja viluks). Pilgutav poiss on 10 aastane. Nägemine on korras ja sellest tingitud ei ole. Oleme jälginud pilgutavat last ja see tiheneb. Laps ütleb, et ta ei saa sinna midagi parata. Mida teha?
 
Di 05. mai 2021, kl 07.35
Tegu võib olla tikkidega kus on liigutused või häälitsused ja inimene ei saa neid kontrollida, stressi olukorras tekib või süveneb. Mõnel öäheb see haiguse alla, mõnel see tekibki stressi olukorras ja kui tegeleda siis kaob
 
Hah! 12. juuni 2021, kl 20.55
Su lapse neerud on ss ikka täiega katki kui peate neeruloogi juurde minema.
 
L n 26. detsember 2021, kl 01.43
On ütlus, neuroloogile ja günekoloogile peab kõik oma mured ära rääkima.See ju tavapärane kontroll ,ole õnnelik et saatekiri anti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!