Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
adenoidide lõikus Pärnu Haiglas
 
krissu 05. aprill 2004, kl 14.00
Palun infot!
Kas kellegi on olnud kokkupuudet Pärnu Haiglaga?Plaanin minna oma 4-aastase tütrega adenoide lõikama, Tallinnas ja Tartus on megajärjekorrad, sinna ei ole lihtsalt võimalik löögile saada.Raviarst saab olema dr. Anneli Karin.
Tallinn ja Tartu kohta tean veel midagi, Pärnu arstid on ümmargune null!
 
ära pabista 06. aprill 2004, kl 15.18
Pärnus parimad LOR arstid Ratnik ja Pirsko. Pirsko teeb ka minu 4a. pojale septembris lõikuse. Uurisin perearstikeskuses töötavate tuttavate käest ja mõlemad kinnitasid, et oma last laseks ravida ja lõigata just Pirskol. Kuid samas ei väida, et dr.Karin on ebakompetentne!!!
 
pärnakas 07. aprill 2004, kl 15.31
No vanasti oli Pirsko töömeetod küll selline, et kes tema juurde sattus, see noa alla läks, ise olin korduvalt hädas põskkoopapõletikega, alati tahtis kohe läbi puhuma hakata, õnneks sain iga kord ikka rohtude ja igasugu protseduuride abil asja korda, väga hea arst on dr Vaher või Vahtra, aga tema vist ongi rohkem lastele spetsialiseerunud, ja võibolla et pensionile ka juba läinud, ei tea, pole ammu abi tarvis läinud.
Lapsega olen käinud ka dr Karini juures, midagi halba küll öelda ei saa, tal omal ka väike laps, nii et oskab lapsega hästi suhelda ka. Julgen soovitada küll.
 
kaisa 08. aprill 2004, kl 16.47
Parim selle ala spets oli vähemalt paar aastat tagasi dr Trohimova (loodan et kirjutasin õigesti). Hästi asjalik, rahulik ja sümpaatne vanem proua!!!!!!
 
. 11. aprill 2004, kl 16.44
dr Vahter ikka, väga põhjalik suurte kogemustega ja hoolitsev. dr karinist soovitan küll hoiduda. Minu laps käis jaanuaris opil ja väga jäime rahule.
 
M. 13. aprill 2004, kl 14.42
Soovitaksin ka dr. Trofimovat- rahulik, sümpaatne, põhjalik.
 
Ene 16. aprill 2004, kl 13.08
Minu 3-aastasel tütrel opereeriti adenoidid Pärnu Polikliiniku päevakirurgia osakonnas jaanuarikuus.Opereeris dr.Karin.Soovitan teda kõigile lapsevanematele,äärmiselt hooliv ja tore arst.
 
Mõlemad on väga head 17. aprill 2004, kl 13.06
Minu lapsel opereeriti adenoide veebruaris, arstiks dr. Pirsko. Olen väga rahul, kogu personal hoolitses suurepäraselt ja tegi nii minule kui ka lapsele kogu protseduuri äärmiselt meeldivaks.Lõikus õnnestus väga hästi ja oli profesionaalne (hilisem hinnang), ei veritsenud, ei tekkinud põletikku. Laps siiani terve. Julgen usaldada ja soovitada mõlemaid. Oma hädadega olen olnud dr. Karini käe all.
 
emme 23. aprill 2004, kl 15.02
leian,et lõikab kes lõikab.kui ikka r.pilt näitab suurt adenoidi,siis peab . ei saa ju last piinata.minu plika nohises,magas halvasti,oli täni sellele päeval jonnakas,ei tahtnud lasteaias käia(seal käiakse kord või paar päevas õues,aga välisõhk veidi leevendas ninakinnisust ja rasket hingamist).op. tehti tallinna lastehaiglas,olime 4 kuud järjekorras.arsti kohta räägiti igasuguseid lugusid.aga samas on ju iga laps indiviid.kõigil ei saagi tulemus olla ühesugune.ole julge.sinu hirm ja teadmatus võivad ka lapse endast välja ajada ja siis võib op. ja selle tulemus hoopis halvemad olla,kui muidu.
 
Lydia 25. juuli 2014, kl 02.43
Eelmisel suvel (2013) oli mul au olla dr. Karini patsient. Esmalt sain ytlemist, et panin oma prillid tema mikroobidest puhtale lauale. Muidu oli ta nipsakas ja ylbe:ikkagi sale ja kaunis daam. Mis mul, vanamutil on temaga tegemist !? Tahtsin teada, kas kurgu kotrollimiseks ka tuimestust kasutatakse. Mingid vatitopid aeti ninna, aga see polnud kyll tuimestus, vist "tatipuhastus"!Mul on ennem tehtud tuimestusega ja imepeene kaameraga nina vaatlust.Ja siis sain veel kobisemist, et teen tema imetargad aparaadid (mis on tegelikult keskajast ) katki. Mida see peaks endast kujutama.
 
Vana teema 05. jaanuar 2016, kl 10.05
aga dr. Karin on ebakompetentne. Ei saa isegi põskkoopapõletikust aru ega saada ka uuringutele ning siis kui selgub, et asi juba hull, siis tema pole kuulnud ega näinud. Kunagi ärge minge, lisaks meeldib talle mõnitada ja silmi pööritada oma patsientide peale. Vastik arst!
 
Täpselt 07. november 2017, kl 10.19
Anneli Karin on äärmiselt matslik, rumal ja vastik inimene. Arstiks ta ei sobi absoluutselt. Temast võiks lausa loo teha Delfisse — nii palju ebameeldivaid kogemusi patsiendiportaalis eriti lastega. Õudus Kuubis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!