Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
laps higistab
 
Marella 05. september 2004, kl 13.09
Kas teie laps ka igal ööl higistab, olenemata sellest kui soe või külm toas on?
 
nipitiri 05. september 2004, kl 23.15
igal ööl ei higista, rohkem päevaune ajal. vahel kohe nii, et pea ja padi lausa märjad. ei tea, millest see on, arsti sõnutsi selline higistamine normaalne pole. mul laps 2a. 9k., aga sul?
 
rosinakypsis 06. september 2004, kl 07.01
mul poja ka higistab hullult. just magades, vahet pole kas oosel v6i p2eval. meie arst ytles ka et t2itsa normaalne, tavaline n2htus.
panen poisi tuttu jahedamasse tuppa ilma tekita (no ta ise ajab teki 2ra kogu aeg) niiet 6hemast puuvillasest materjalist pikkade varrukatega pidzhaama on seljas ja vahel ka pehmed 6hukesed sokid jalas, sellised mis ei sooni. palja porgandina magades kylmetab ennast muidu ju 2ra, kui higine ka veel, siis eriti. aga niimoodi pidzhaamas on tal p2ris paras olla.
kui ta veel p2rsi pisike beebi oli ja seda titapekki h2sti palju oli, siis higistas no ikka nii meeletult, et vahel hommikul tundus nagu oleks vette kastetud. nyyd (2a) higistab v2hem. see ei tohiks kyll mingi t6sine probleem olla ma usun, l2heb yle. aga kui sa ikka mures oled, no konsulteeri erinevate arstidega. just mitme erinevaga, yhe arvamus ei ytle midagi eriti kui ei osata 6iget p6hjust v2lja tuua.
 
Sirliine 06. september 2004, kl 14.15
Minugi 2 ja poolene poeg higistab,eriti magamise ajal.Perearst ütles mullegi,et see normaalne ja mõni laps higistab rohkem,mõni vähem.Mu poiss higistab ka üleval olles,kukal ja kaelavahe koguaeg niiske.Õues teised juba jakkidega,mu poiss laseb ikka pluusiväel ringi,küllap siis kuumavereline.Olen kuulnud,et liigne higistamine võib olla ka rauapuudusest,aga ise ei oska selle kohta miskit öelda.
 
Katu 07. september 2004, kl 17.49
MInu 5 aastane tütar higistab iga öö.Juuksed on lausa märjad.Tekki tal enam peal ei olegi.VAhet ei ole kas on soe või külm.
 
Marella 08. september 2004, kl 11.33
Mul on poja juba 6-ne. Aga arvan, et asi on normaalne, sest nii palju kui ma olen tuttavate käest küsinud, siis kõik lapsed higistavad magades.
 
kiku 08. september 2004, kl 20.05
minu laps higistab ka koguaeg ma arvasin ka et see on normaalne kuid ta on mul titest peale allergik olnud nuud on tal astma ja arst utles et allergilised lapsed higistavadki palju.See olevat uks sumptomeist
 
la-la 21. september 2004, kl 22.45
mine arsti juurde, higistamine võib üks rahhiidi tunnus olla. muideks, higistamisest hakkab ka pea sügelema ja sellest rahhiitikutel paljad kuklad.
 
T. 27. september 2004, kl 10.26
Üheks põhjuseks võivad olla ka adenoidid.
 
ra 14. november 2015, kl 15.47
mull ka laps higistab palju just siis kui magab.ta on 2a ja magab suu lahti ,kas siis võib olla tegist adenoidid, et selle pärasti higistab ? või on midagi muud siis viga?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!