Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
laste mängutoad Tallinnas
 
kay 11. oktoober 2004, kl 16.03
käisin 3-aastase lapselapsega Haabersti Citymarketis ja ta möllas seal pallide sees täiega. varem oleme käinud Juku poes, aga seal sageli teisi lapsi pole, tema aga üksiku lapsena vajab seltsi. tean, et linna peal on vist veel paar kohta, kus tasu eest mängida saab, aga need on minuteada lahti vaid tööajal, sinna ma ei saa teda viia. kas Haabersti City on parim? Järve keskuses oli kuidagi väga titade oma, rohkem ei teagi.
 
Liv 11. oktoober 2004, kl 16.14
Laagri MAxis on ka, aga seal pole nii palju asju ja plats on pisem, ainult ronimis-liumägi pallide sisse. Ja haaberstis on jahh kõige lahedam, mis tasuta on. Järve keskuses oled käinud? Seal saad ise kõrval kohvikus istuda ja lapsi on ikka olnud...
 
Shirley 11. oktoober 2004, kl 22.03
Tallinna kaubamaja on ka laste mängukas Lotte aga seal pole pallimerd-on ainult ronimise värgid ja liumäed. päeval on seal ka üks neiu kes lastega tegeleb-joonistavad ja mängivad koos. Kõrval on kohvik-mängutoa ja kohviku vahel on akvaarium. Vihmaste ilmadega käin oma 1-aastase hoolealusega kogu aeg seal mängimas. Talle hirmsasti meeldivad liumäed ja suuremad lapsed kes on nõus temaga mängima.
 
Kadri 12. oktoober 2004, kl 10.01
Kristiine keskuses on hästi lahe mängutuba,minu muidu emmekas ütles mulle lõpuks,et emme mine ära,tal oli teistega seal nii lõbus.Seal pallimerd kll pole,kuid see-eest väga uhke ronimis-turnimis- ja liulaskmisvõimalustega seiklusloss +veel mõned mänguasjad laudadel,minu lapsele väga meeldis FP mängumaja, ja klotsikast.See mängutuba on kll tasuline,30 minutit 15 krooni,kuid meie saime tunni ajaga kll täie raha eest ja ära tulime suure kisaga.Seal on ka kaks neiut,kes lastega tegelevad ja nt laps ei julge alguses turnida siis ronivad koos temaga. Veel sinna saab lapsi jätta ja ise shoppama minna,lapsele pannakse kleeps nime ja emme mobla nr-ga riiete külge,ja kui meie laps ei julgenud üksi seal olla siis lubati minulgi temaga koos seal turnida.
Meie suures vaimustuses sellest kohast!
 
Katt 12. oktoober 2004, kl 11.19
Mine Ülemiste keskusesse - seal on teisel korrusel teve ronimise-liulaskmise-telekavaatamise jms linnak. Tädid valvavad ja tegelevad lastega. Aga see on tasuline, pool tundi 20kr. Minu 4-aastane on täitsa sõge selle mängukoha järgi. Ja isegi 9-aastane tahab seal turnida.
 
* 16. oktoober 2004, kl 18.30
Väike Päike Viru keskuses-olen sellist Šopates märganud
 
pilleriin 17. oktoober 2004, kl 16.46
Pärnu mnt-l õnnepalee kõrval on Riki-Tiki mängumaa, hästi suur mängusaal, saab ka sünnipäevi pidada, poistele rohkem tegevust kui tüdrukutele. Väga ilus ja mõnus koht.
 
Margareeta Mahelahe 02. november 2004, kl 14.09
Kadaka Prismas ka mängunurk. Pallimeri, mängumaja, legolaud. Täitsa tasuta. Seal saab lapse ka hoidjaga jätta. Tasuta mu arust. Mu 1 aasta ja 8 kuusele tüdrukule hirmsasti meeldis
 
Kõik mängutoad ühes kohas 27. november 2014, kl 11.26
http://www.mangutuba24.ee vaadake, veebilehel on olemas kõik mängutoad eestis, rentimine kommenteerimine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!