Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
unetu laps
 
jansa 29. jaanuar 2005, kl 11.30

No täitsa hullux ajab! Laps 9 kuud vana,peax nagu magama terve öö jutti,aga ei...Ärkab öö jooxul vähemalt 3 korda üles. Ja enam magama ei jää-2 tundi on vähemalt üleval mõnikord. Tahab hirmsasti mängida ja ringi paterdada.Päeval magab ka vähe-umbes 2 tund ehk kokku.Olen lapse ka alles kell 01.30 magama saanud. Tõeline energiapomm. Kui üritan magama panna,siis on kohe kisa lahti. Millal ta küll normaalselt magama hakkab??? Tahax lõpux ometi kardki terve öö ise ka magada.
Üx mure veel-nimelt,laps jääb ainult süles magama! Oleme mehega küll proovinud,et paneme lapse ta enda voodisse ja ehk jääb siis magama. Aga joriseb ainult ja tahab emme sülle tagasi saada.Kuidas teie oma pisikesi magama panete ja kuidas nad teil öösel magavad??????? Ehk oskab keegi head nõu anda.
 
t 29. jaanuar 2005, kl 12.46
minu tütar ka 9k ja magab suhteliselt vähe.päeval surun vägisi kärusse magama.teeb ikka korraliku kisa.õhtul ei taha ka tuttu minna.rändab enda ja meie voodi vahet kuni pudeli suhu topin ja üles tõusta ei luba.ta on nii kangekaelne et hinge ajab täis.öösiti ärkab umbes kolm korda suure nutuga siis jälle pudel suhu ja rahu majas.arst ütles,et sellest kasvab välja.ei jõua seda aega oodata.lihtsalt ei mäleta enam kuna kogu öö viimati magasin.saan sust väga hästi aru!
 
merle 29. jaanuar 2005, kl 16.39
meie laps on juba 1a ja 1kuune ja ärkab samuti üles umbes 3 korda ja suure nutuga ja magama läheb alles 1 ajal öösel ja ärkab 12 ajal hommikul.päeval magab küll 2x2.5 tundi.meil ei lähe ka samuti ennem magama kui 12-1 vahel öösel.tahaks ka nõu.vast siis kasvab tõesti välja.
 
sama 30. jaanuar 2005, kl 19.36
meil 7 kuune ja ei maga ka üldse.päeval mingi 1-2 tundi magab aga see on väga harva.öösel läheb alles 1-2 ajal magama ja tunni aja pärast ärkab ning siis on mingi tunnike ülal ja jälle magan.siis tõuseb hommikul 9 ajal ülesse,tahab süüa ja jääb uuesti magama ning magab 12-ni.minu arst soovitas anda piparmündi teed, kuna see pidi rahustama.tal on 7 hammast juba suus ja tulemas pole ka midagi näha.lapsel kellel on palju hammbaid suus ei ole soovitatud öösel(kunst)piima andma ,sest seal on magus aine mis võib tema hambad ära lõukuda nii,et antke siis vett või teed.veel võib anda vett meega (mett pool teelusika täit ainult).kuna ei ole kaua seda teed ja meega vett andnud ei oska ma õelda ka see siis mõjuba ka.loodan väga, et midagi ka toimiks, sest tahaks lõpuks öösel magada ka.nii et edu ka teile kellel sama probleem.
 
ema 01. veebruar 2005, kl 11.03
Jah, tean seda lugu väga ilusasti. Nüüdseks laps pea kolme aastane ja magama on hakanud vast mõned kuud tagasi, kuigi ka nüüd ärkab öösel paar korda ülesse. Ometigi on seegi suur võit, sest meie olime öösel üleval iga tunni tagant. Mäletan, et õhtul tekkis mul lausa juba väike paanika ees seisva öö pärast, sest tahtsin ju niiiiii magada. Kannatust emmedele :))) Mina lohutasin end naljaga, et kui naise võtab, siis saan ikka magada ja naine istub üleval! :)))
 
Sishy 04. veebruar 2005, kl 22.20
ma kunagi Pere ja Kodust lugesin,et keegi oli oma lapse voodi enda voodi juurde tõstnud ja võre enda voodiga enam-vähem samale tasapinnale.Et laps pidi siis rahulikum olema..
 
Kadri 01. veebruar 2006, kl 16.08
Oli sama mure aga ämm 6petas natukene:Paned lapse voodi,pane talle sinna m6ni teme lemmik pehme mänguasi v6i midagi muud lemmikut(minu lapsele meedis näiteks kui panin maki tasakesi mängima) ja ise mine toast ära,v6id kuulata ukse taga kui tahad.Lase lapsel natuke jonnida,kyll ta pikapeale ära harjub.Minu oma saab paar kuu pärast juba kaheseks ja nyyd n6uab juba ise voodi.V6tab oma teki ja pudeli ja läheb voodi juurde seisma ja ootab et ta sinna paneksin:Voodis on ta max 20 min ja jääb ise magama.
 
kaire 06. oktoober 2017, kl 09.03
kirjutan küll hiljem aga siiski. myl ka tüdruk aastane oleme juba 3-4 kotda öö jooksil üleval. ülesse ärkab nutuga, vahel lihtsalt käbiseb
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!