Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
4 aastase sünnipäev
 
uhuuu 08. november 2005, kl 17.39
laps saab 4 aastaseks,peole on kutsutud erinevates vanustes lapsed.Minu poeg on 4 aastane kõige vanem külaline aga 8 aastane.Kas kellgil on ideid kuidas teha nii et kõigil huvitav oleks,Milliseid mänge soovitate ,olete ise kodus teinud ....tunnen ennast tõelislt vaimuvasena kuigi kõhud täis mööda elamist ringi jooksma-röökima pole ka vist kõige parem lahendus nii lastele kui ka sünnipäeval olevatele täiskasvanutele.
Mõnda head ja lihtsat paeluvat mängu oleks vaja....ruumi kah muidugi väga palju ei ole.
 
rex 08. november 2005, kl 23.00
Pidasin hiljuti oma poja 4 aasta sünnipäeva ja pidu õnnestus täielikult.Ei taha sind kurvastada aga minu arust just 4-10 aastastele meeldibki palju joosta ja trallida kisada ja karjuda kuidas torust tuleb.Niisiis: palusin luba kasutada kohaliku kooli võimlat - plakatid, õhupallid, tort ja kartulikrõpsud, kõrrejoogid ja kohvi mammadele(muud pole kindlasti vaja). Kuna mänge ei suutnud ma välja ise mõelda siis palusin ühte lasteaiakasvatajat maskotiks. Ta mängis karlssonit ja haaras lapsed kõik oma meelevalda sest ta lihtsalt oskab lastega suhelda: mänge oli vähemalt 10 ja võistlused sinna juurde(pallid rõngad matid ja muu varustus oli ju võimlas olemas).Usu või mitte aga 2 tunniga olid kõik lapsed täielikult ära vasitatud ning peo lõpetasime 4 vulkaanraketiga (50.- tk).
Kogu peo maksumus tuli ligi 500.- .
Ahh oleks juba unustanud et tegu oli ka karnevaliga.
(kõik kostüümi).
Lapsed olid nii vaimustatud. Kardan et järgmine aasta ei saa kehvemalt esineda.
 
himakas 09. november 2005, kl 12.13
kas oled ehk kaalunud tasulist mängutuba....paarist tunnist ju tegelikult piisab.Pidasin oma tütre sünnipäeva mängutoas, kus oli võimalik kasutada ka kööginurk koos nõude ja kõige vajalikuga.Koristamine jäi omaniku korralda.Igatahes mugav ja lastel on köikvöimalike mänguasju.Ma muidugi planeerisin juba aegsasti...Kui hiljem arvestama hakkasin selgus, et niimoodi pidu pidada tuli isegi soodsam kui kodus korraldada.PS!Mängude kohta on isegi väga palju raamatuid raamatukodus.Igatahes ilusat pidu sünnipäevalapsele!!!
 
to himakas 09. november 2005, kl 17.41
Mis nmängutuba see oli, mis nimi
 
czxc 09. november 2005, kl 21.28
no neid on ju palju siin tallinna peal,bim-bomi mängutuba,pane neti otsingusse ja sealt peaksid saama küll :)
 
Eeva 10. november 2005, kl 12.57
Tulge Võlumaale sünnipäeva pidama. Kodulehelt saate natuke eelinfot, aga astuge läbi kasvõi täna ja saate oma silmaga ruume vaadata.
<http://www.volumaa.pri.ee/>
 
jänks 11. november 2005, kl 10.09
Aga Tartus kas keegi teab kus saab lapsele sünnipäeva pidada. Kas on ka mingit mängutuba mida üürida.
 
himakas 11. november 2005, kl 10.14
Näen, et oledki saanud konkreetseid pakkumisi....Eks pärast pidu anna meile ka teada, kuidas läks!?PS!Hinnad on mängutubades väga erinevad....ja ära unusta TINGIMIST!
 
laenuta 30. november 2005, kl 23.57
soovitan laenutada nt twisteri mängu või tantsumati
tegevust jätkub kauemaks!!
2 päevaks laenutus vaid 50.-
Muud:
http://www.album.ee/trendikas
 
Lasteautod 10. mai 2017, kl 10.46
Õuepeo jaoks saab toredaid elektriautosid laenutada siit: https://www.lasteautod.eu/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!