Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
mida kinkida 2 aastasele poisile
 
pisike 29. august 2006, kl 08.02
poja saab 2 aastaseks, aga ei oska talle midagi kinkida, kogu suguvõsa on hädas, meil on kombeks kinkida alati midagi suurt. lapsel on olemas kõik jalgrattad ja autod, olen mõelnud et ostaks tööriistade komplekti, sellise nagu tüdrukutel köögid või siis suure puldiga auto millega õhtuti saab issiga kloos mängida aga ei tea... samas ise tahtsin pallimerd või liumäge kuid issi välistas need kohe, talle ei meeldi kui toas on liiga aplju asju ja tuba segamini on. korter on küll suur aga 2 toaline. olen teile iga idee eest tänulik.
 
emme 29. august 2006, kl 10.21
Jah see tööriistade komplekt oleks hea mõte küll, kinkisime just hiljuti ühele tuttava pojale, kes sai ka 2 aastaseks. Talle väga meeldis. Oma pojale mäletan, et kinkisime parkimismaja igasuguste lisadega kuna ta oli jube autode fänn. Talle väga meeldis aga vist sai pisut vara kingitud, sest see kippus ikka mängides laiali lagunema. Hiljem kadusid teatud osad ära, siis kobineerisime ise midagi, et sellega mängida saaks. Nii et ega see on raske küsimus jah ja kõik lapsed ju erinevad.
 
nr73 29. august 2006, kl 11.28
minu 2 aastasele pojale kingiti kiikhobu.kiigub iga päev.peagi saab kolmeseks.väga rahul.
 
pisike 29. august 2006, kl 11.30
pojal kiikhobu olemas juba, tekib tunne et tal kõik juba olemas...
 
w 29. august 2006, kl 14.40
Kuskil kataloogis nägin kunagi mingit tiigrinaha moodi asjandust koos peaga, seal oleks lapsel hea lesida. Mingi suurem Legode komplekt?
 
ene 29. august 2006, kl 18.49
minu 2aastane autofänn sai kingiks liiklusvaiba
 
miisu 30. august 2006, kl 10.51
Aga neid tööriista komplekte on ju ka koos töölauaga seal kõik puurid,trellid ja saed jne.olemas,et äkki oleks see huvitavam...siis oma koht poisil,kus tõsist tööd teha.. ;) Minu arust ka hea kingiidee...
 
aga mina arvan 24. august 2015, kl 13.39
aga teate ka, palju see tööriistakomplekt KOOS TÖÖRIISTALAUAGA ON? 100 eurot! mida ma kinkida võiksin? odavamat palun :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!