Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
veri kõrvast
 
triinu 18. jaanuar 2007, kl 09.10
oskab keegi öelda milles võib probleem olla kui 4a. poisil öösel kõrvast verd tuleb?
 
oi oi 18. jaanuar 2007, kl 09.25
kähku arstile
 
issand 18. jaanuar 2007, kl 09.35
see võib ju mingi suur verejooks ,trauma peas olla.See peaks ikka väga haige inimene olema,et siit abi küsib.Kui minu lapsel selline asi oleks,siis ammu traumapunktis abi saamas, ise nuttes ja ahastuses.Kuidas üks lapsevanemikka nii ükskõikne saab olla.
 
elli 18. jaanuar 2007, kl 12.06
See pole vist päris õige, keegi pani jälle liba?Ei ole kunagi kuulnud, et kõrvast oleks verd tulnud, ninast ikka võib tulla ja siis mööda põske valgub ka kõrvani ja võib jääda mulje, nagu oleks kõrvast tulnud.Aga no kui tõesti tuli kõrvast, siis ei saa olla sellist ema, kes lihtsalt konstateeriks fakti või siin arutaks siin asja üle, ega kiirustaks arsti juurde sellise ebatavalise asjaga.
 
triinu 18. jaanuar 2007, kl 13.32
jube lihtsalt ikka hakatakse järeldusi tegema.Läksingi lapsega arsti juurde aga kuna oli natuke aega siis mõtlesin et äkki keegi oskab siin midagi öelda.Nüüd arsti juures käidud ja see polnudki veri vaid lihtsalt mingi pruunikas eritis.Tuli välja et keskkõrva põletik.
 
jeesus 18. jaanuar 2007, kl 14.34
Ja üks ema ei ole siis varem tähele pannudki,et lapse kõrv valutab.Minul olnud kk põletik ja see ikka tohutu valu,mis käib hooti.Kui kõrvast juba eritisi tulema hakkab,siis asijuba niikaugel,et miskit seal sees lahti lõõnud põletikust juba.No on ikka emasid.
 
Sillu 18. jaanuar 2007, kl 16.00
Triinu. ma ei saa aru, kuidas pruunikal eritisel ja verel vahet pole võimalik teha???
Veri on algul punane ja läheb kuivades tume-(peaaegu mustjas)-pruuniks ja on kuivanult selline purune ja peenike. Tumepruun eritis kõrvast on ikka hoopis teistsugune!
 
triinu 18. jaanuar 2007, kl 16.49
to jeesus:lapsel kõrv ei valutanud ennem kui alles öösel ütles et valutab , to sillu:vot see oligi nii et hommikul oli ta kuivand ja ma arvasingi et see veri.Ja see ei olnud nii et oleks vooland kohe,lihtsalt kõrv oli seest pruun.Täpsustuseks veel see ka et kui mu lapsel on kõrvapõletik siis pole tal see eriti valutanudki kunagi kui siis ainult öösiti ja seda ka ainult esimesel ööl.
 
triinu 18. jaanuar 2007, kl 17.24
Ma arvasin et see siin selline foorum kus saab nõu küsida või kogemusi vahetada aga tundub et siin ainult targutatakse ja õelutsetakse.Muidugi võis minu jutust vale mulje jääda aga sellepärast ma pikalt kirjutama ei hakanudki et ma tõesti tahtsin et kirjutaksid ainult sellised kellel on ka midagi sellist juhtund.Ok sellega teema lõpetatud.PS.olen tegelt selline ema kes just iga väikse asja pärast muretseb.
 
d 18. jaanuar 2007, kl 17.47
Ah, ära mögise. Oled hoolimatu ja kõik. Tundub, et su lapsel tihti kõrvapõletikud.
 
nonohh 18. jaanuar 2007, kl 19.27
kõrvast võib vabalt verd tulla, mul on tulnud trauma tagajärjel. selles vanuses lapsed võivad omale näiteks midagi kõrva toppida vms.
lapsena oli ainuke haigus, mis mulle külge hakkas keskkõrvapõletik. mõnikord ei pruugi tõesti valutama hakata enne kui põletik juba päris hull. mul oli ka üks kord nii, et üle öö läks pool pead paistes ja hull valu oli kõrvas, röökisin lausa. arst küsis, et mitu nädalat see juba valutab. vaatas, et oli jubedat sodi ja mäda täis.
samas mõnikord on valutanud nii mis hirmus ja tuleb välja, et lihtsalt tatt kõrva löönud.
 
käpik 19. jaanuar 2007, kl 11.35
triinu, sa tõesti eksisid kui arvasid et siin on selline sõbralik kogemuste vahetamise foorum, siit enamsti saabki sõimata ja hukkamõistjate vahele eksib vahest mõni üksik sõbralik nõuandja ka ära.

õelutsejatele. kõrvahaigused võivad tõesti vahel olla ilma valudeta ja ainsaks tundemärgiks lapse puhul võibki jääda magades kõrvast välja valguv eritis. kui midagi mõistlikku öelda pole siis on targem vait olla!
 
triinu 19. jaanuar 2007, kl 20.27
Aitähh käpik ja nonohh sõbraliku sõna eest:)))
 
nõme foorum 23. jaanuar 2007, kl 14.01
mis te õiendate siin, kõik on ju korras-selle asemel et istuda ja teist mustata, kasvatage omi lapsi
 
Kork 30. september 2018, kl 10.03
Ma tean et vana teema aga ikkagi mul on kõrvapõletik ja eile avastin et kõrvas on kuivanud veri ja täna hommikul samamoodi isegi padja peale ei tulnud natuke aga mis sellega tehti? Ongi see taiesti tavaline? Kõrv on ka lukus juba 3 päeva mida peaks tegema uuesti artile minema?
 
veelüks 07. veebruar 2020, kl 18.39
ma täiskasvanu, kuid mina tundsin hommikul ärgates et kõrv on seest kuidagi "märg". ajasin siis ettevaatlikult vatitikukese kõrva ja avastasin et see oli selline roosakas. st. mitte otseselt verine, vaid nagu roosa vedelikuga koos. läksin ka meeletult paanikasse. sattusin mõõtma vererõhku ja see oli ka mega kõrge. pea 200. küsisin siis perearsti õe käest, et kas peaksin kiirabisse minema. mulle öeldi, et kiirabi tülitada vaja ei ole, kui see ollus seal tõesti ei ole puhas veri vaid ainult veresegune ollus. et jälgiksin ennast. et see on välistatud, nagu mina ise mõtlesin, et nüüd läks kõrge vererõhu pärast kuskil midagi katki ja veri voolab kõrvast välja. ta ütles, et teades natuke meditsiinist, see päris ikka nii olla ei saa. et pigem mingi väike punnike või asi on kõrvas lihtsalt katki läinud. kui pole valu ega kurtust ega midagi muud tunda, et siis võib suht rahulikult mõned päevad ennast jälgida ja vaadata mis edasine toob. pole mul nohu ega köha, ega miskit muud. PS: hiinas ka käinud pole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!