Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
võru lasteaiad
 
miška 25. veebruar 2008, kl 11.00
on siin foorumis ka mõni võrukas? äkki oskab soovitada head lasteaeda võrus!
 
Elisaveta 02. märts 2008, kl 00.59
On Päkapikk, on Okasroosike, uuri ise kodukatelt, kuna ma nii vana juba et kolme jalaga hauas ja lAPSED SUURED JUBA. EI KASUTA NEID TEENUSEID ENAM. Vanadekodu "Kuldne kodu" ootab mind!
 
. 03. märts 2008, kl 19.39
ka sõleke ja punamütsike ju on
 
*** 16. märts 2008, kl 10.58
Enda lapsed olid (kunagi) Punamutsikeses, Okasroosikeses ja siis sain lõpuks mõlemad kokku ühte lasteaeda st Päkapikku.
Halvima mulje jättis Okasroosike, kus pandi väga vara rühmad kinni, juba kell 4 viidi lapsed minema- no aga tööpääevad kestavad sageli 5-6ni!!!
Muus osas on igal omad head ja vead. Punamütsikese oma meeldis enim neist. Sisustus oli (aastaid tagasi) küll kulunium, kuid selle kompenseerisid eriti vahvad ja aktiivsed kasvatajad.
Halvima mulje jättis Päkapiku juhataja Liili Pille (kas ta ikka veel seal töötab?), kes oli väga üleoleva ja ebameeldiva olemusega. :(
 
Mae 25. märts 2008, kl 12.38
Punamütsike on meie lapse alustalaks olnud ja olen selle lasteaiaga igati rahul. Nüüdseks on ka investeerignud alsteaiani jõudnud ja kõik areneb koos töötajatega. Muide, Päkapikus on uus ja väga tore juhataja Merike!
 
Merle Hõim 24. september 2017, kl 22.16
Võin öelda et Võru linnas on kaks head lasteaed.
Lasteaed Punamütsike ja lasteaed Okasroosike.
Võru Lasteaed Punamütsikeses on meeldib ja kokku hoidev kollektiiv tore ja väga armas juhataja Võru Lasteaed Okasroosike võiks armas maja meeldvad töötajad ja tore juhataja ees otsas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!