Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
mida kinkida lasteaia õpetajale
 
maygy 10. aprill 2008, kl 23.21
Kas kellegil on mõni hea mõte, mida kinkida lasteaia õpetajatele?lapsed lõpetavad lasteaia! Ja sügisel kooli!Peaks ju olema mingi meeldejääv kingitus?!
 
ema 10. aprill 2008, kl 23.30
Hakkab jälle pihta ! Sellest nii palju siin kirjutatud.Üle ikka ka pingutada ei maksa.Kevadel-lilled ja las lapsed ise korjavad.Mida siis veel vaja peaks olema ?Ega kasvatajad siis ainult missioonitundest oma tööd ei tee-saavad tasutud.Poemüüjale või bussijuhile ei vii keegi kingitusi,nemad samuti on meie heaks tööpostil.
 
present 10. aprill 2008, kl 23.52
kinkige midagi meeldejäävat, lilled närtsivad ju kohe. Mu emale on näiteks kingitud vaas ja kell lasteaiast. Väga sentimentaalne oleks ka nt album või kollaaž selle rühma laste piltidega. Fantaasiat!
 
maygy 11. aprill 2008, kl 00.02
Kindlasti on siin sel teemal kirjutatud aga mu laps pole enne lasteaeda lõpetanud, seetõttu pole ka selle teema vastu varem huvi tundnud! Ja pealegi bussijuhti lasteaia kasvatajaga võrrelda oleks patt!!!!
 
* 11. aprill 2008, kl 08.31
Kas otsid kingitust kogu rühma poolt või ainult enda poolt?
Aga kui sa tead mis valdkond kasvatajat huvitab, siis võiks olla raamat näiteks.
 
kasvataja 11. aprill 2008, kl 09.04
Võib-olla olen ma imelik aga mulle tõesti meeldiksid pigem vanemate oma tehtud kaart ja lapselt suur kalli-kalli kui kallis kingitus, mille kohta tean, et kolmandikule lastevanematest see tegelikult üle jõu käib ja ei tule üldsegi südamest.
 
l-a õpetaja 11. aprill 2008, kl 12.32
Mina arvan ka, et ühiste kinkide aeg on möödas - kes tahab, tehku ise koos lapsega. olen ise tundnud end halvasti, kui mu lapse õpetajatele kingiti laste piltidest kollaaz seinale panemiseks.
Mind ei kuulanud keegi ja tean, et õpetajad ei osanud neid pilte kuskile panna. Kodus on ju teised pildid seintel ja lasteaeda 3 ühesugust pilti seinale panna on ka imelik.
Lisaks olen iga kord üritanud selgeks teha, et see kink ei pea olema hirmkallis - kellel rohkem raha, need tavaliselt otsustavad.
Minu armsaim kink oli mu kõige esimese rühma poisilt, see oli taldrik tema nimega. Mu oma lapsed alati võitlesid, kes selle taldriku söögi ajal saab. Mul oli aga see vallatu tegelane kogu aeg meeles ja pani muhelema.
Ma ei taha öelda, et hakake nüüd kõik nõusid maalima, aga mõte on kõige erilisem ja see teeb kingituse saajale armsaks.
 
l-a õpetaja 11. aprill 2008, kl 12.40
Mõte lendas teemaalgataja algatusest eemale.
Mulle on armsad kingid olnud veel:

- 20a tagasi kingitud vaas - siis erines ta kõigist tollastest ja praegugi kõlbab igal ajal. Aegajalt sinna vett pannes meenuvad selle rühma lapsed.
- raamatupoe kinkekaart. Armastan raamatuid, aga kallemaid endale osta ei jõua, panin veel raha juurde ja ostsin kalli raamatu. Kui lapsed lasteaeda külla tulid, korjasin nende nimed ka sisse. Kahjuks kõigilt ei ole saanud, kohtan neid sellistes kohtades, kus raamat kaasas ei ole :)
- piletilevi kinkekaart. Käisin koos armsa inimesega välismaise lemmiku kontserdil ja sain suure elamuse. Kui plaati kuulan, tuleb meelde see tore kingitus ja just see rühm.

Soovitan mitte kinkida pilte - neid koguneb aastate jooksul palju. Kõik rühmapildid, jõulupildid ja igapäevased.
 
* 11. aprill 2008, kl 13.50
Ei ole küll ise õpetaja, aga kujutan ette, et just oleks tobe kui iga laps läheks oma kingitusega. Mis see õpetaja pärast siis nende pudinatega teeb ja kuhu ta need paneb?
Meie rühm kingib õpetajatele raamatud.
Oleme eelnevalt infot kogunud mis kedagi huvitab ja selle alusel siis ostame vastavad raamatud.
 
mimm 11. aprill 2008, kl 13.56
mul on ämm kasvataja.....(aastaid juba) ja hindab alati kinki , mis on konkreetselt temale mõeldud - olgu või kommikarp! Aga rühma pilti jms. ei ole tõesti kuskile panna...samuti ei sobiks ühine kink kõigile kasvatajatele...muide kinkekaart juuksorisse või mõnda salongi oleks ka kindlasti lahe....eelmine aasta kinkis üks rühm puu, koos istutati maha...aga sügiseks oli ikkagi kuivand! Mõte oli hea, aga kahjuks ei vedanud välja!
 
mai 11. aprill 2008, kl 14.28
Laste piltidest album näiteks..No, kuna see aasta hakkab selleks ajaks peagi läbi saama, siis 2009 aasta kalender... Meil tõi jõuluvana lasteaia õpetajatele sellise.
 
ka õpetaja 11. aprill 2008, kl 15.49
raamatud või siis võimalus nende ostmiseks on väga sümpaatne mõte :)
 
w 11. aprill 2008, kl 17.37
oeh, arvan et õpetajal on kodus kõik kohad juba laste pilte täis ja teie lapsed pole tal esimesed ega viimased.aga jah, kinkekaart nt
 
piltide kohta 11. aprill 2008, kl 17.40
jah,tõesti.on fotosid,on joonistusi ja muid töid, mida aasta jooksul antud rühma lapsed meile teevad.
 
m 12. aprill 2008, kl 11.53
meil kinkekaardid ilusalongi-tädid olid väga rahul
 
olja 12. aprill 2008, kl 14.05
Lasteaia lõpetamiseks sobiks õpetajale kinkida kindlasti kinkekaart kas siis ilusalongi või isegi SPAsse.
 
!!!! 13. aprill 2008, kl 12.18
Loen ja imestan...
Kui laps on näiteks 4 v 5 aastat lasteaias käinud ja õpetajateks on olnud algusest alates samad isikud, siis lapsevanem peaks neid piisavalt hästi tundma, et sobilik kink kinkida. Isiklikut leian, et üsna mõttetu on igal perel omapoolne kingitus teha - ikka ühine, sest siis see sümboliseerib konkreetset rühma. Ega keegi ju ei keela perepoolset lisaks teha, sest iga üks ise teab, kuidas ta soovib õpetajat tänada.

Aga klassikalised kingid on näiteks väärt raamat v raamatupoe kinkekaart, kunstitaies, põrandavaas.
 
õps 13. aprill 2008, kl 20.45
10 a tagasi kinkis üks rühm meile kõigile rühma pildiga kohvikruusi ja sellest joon ainult pidupäevadel kohvi-eriliselt armas kingitus. T-särk fotoga pidas vastu I pesuni ja nüüd seda juba kurb vaadata.
 
Bella 14. aprill 2008, kl 20.12
APPI...mis teema ja milline arutelu! Kui te siin tõesti osad ka veel õpetajad olete, siis mina teid küll kingivääriliseks ei pea.
 
maygy 14. aprill 2008, kl 22.13
miks selline kommentaar, oled 13 aastane või?
 
ka õps 17. aprill 2008, kl 13.17
Küsiti ja vastati ju!
Kõik arvamused ju teretulnud, ega neist kohustus ei saa!
 
ostsime 18. aprill 2008, kl 15.47
suure klaasist läbipaistva vaasi, kuhu lapsed klaasivärvidega oma nimed kirjutasid.7aastased saavad sellega suurepäraselt hakkama.Vaasi sisse ilus omatehtud kaart,ilusa luuletusega.
 
Rahakoguja 22. november 2014, kl 23.21
www.rahakoguja.eu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!