Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Väikelaps ja paljas issi
 
Kribu 19. jaanuar 2009, kl 11.59
Tere.

Mul mure.Meil kodus komme käia pesuväel ja vahel isegi paljalt. Tütar saab kohe kohe 3 aastaseks. Kas keegi oskaks öelda millal issi enam ei tohik või poleks sobilik tal käia paljalt ?
 
võib 19. jaanuar 2009, kl 12.29
olla selgitad, miks te käite pesuväel või paljalt? Isal peaks ikka olema nii palju mõistust, et noksiga mitte tütre ees lehvitama. see on rõve. 3 aastased on tavaliselt juba väga jutukad ja lobisevad eranditult kõigest ja kõigile, mis neil kodus on või mida nad kusagil näinud on. nii et ...
 
appiappiappi 19. jaanuar 2009, kl 13.49
Hmm, pered käivad koos saunas kuni lapsed 5-6-7a, mis seal rõvedat on?

Õpetategi lapsele et inimkeha on jube asi ja mitte mingil tingimusel ei tohi mitte keegi mitte kunagi ema isa ega last paljalt näha?

Poete riiete vahetamiseks peldikusse ja minestate kui laps ema rinnahoidjaväel näeb või vannis?

Käituge loomulikult.

Ainus mida peaks õpetama on: võõraste juuresolekul pesus, paljalt, ööpesus ega hommikumantlis ei olda. See peaks u 5-6a selgeks saama.
Seda jälgige ka ise.

Ja minu meelest parem kui tütreke kodus ära küsib ja vastue saab mis see issil on kui et teismelisena pornopiltidelt aimu saab mis mehel püksis.
 
meli 19. jaanuar 2009, kl 15.08
minu tütar on kuuene. käime ka tihti peale sauna või suvel palavaga kodus pesu väel ringi või lihtsalt rätik ümber. saunas käime kõik kolmekesi koos, paljalt. plika käib ka issiga koos dušši all. meil selles keegi probleemi ei näe. võõraste juuresolekul muidugi nii ei tee... meie peres on loomulik, et saunas käiakse koos ja alasti, toas ikka pesus.

aga viimasele, miks ei võiks võõraste juuresolekul hommikumantlis olla?
 
kaire 19. jaanuar 2009, kl 15.17
et nagu koolilaps käib isaga koos dushi all praktiliselt noksi näppimas? Ja sealsamas kõrval on juba väsinud kehaga emme? No ära imesta, kui varsti on teadagi mis
 
killu 19. jaanuar 2009, kl 15.55
mina samuti ei saa aru, miks õpetatase lastele juba maast madalast peale et inimkeha on tabu? meie käime ka vahel paljalt või pesupeal ringi, samuti käin nii mina kui ka mees poisiga vannis koos. saunas samuti kõik kolmekesi ja paljalt. kui laps õpib väiksena juba inimkeha tundma siis suurena võibolla need paljaste inimeste tabud teda ei puuduta. mis ei töhenda küll seda, et ma õues olles lasen tal ilma püksata joosta.
 
janika 19. jaanuar 2009, kl 15.57

mul on endal ka tütred (5 ja 6) aga ei vaheta nemad isa ees riideid ega lippa paljalt ringi ! Sama moodi ei vaheta ka isa nende ees riideid !ega ole seda ka teinud . Mina pean , neid imelikeks kes lippavad paljalt ringi laste ees. ja tavaliselt käib ema saunas koos lastega ja kui poeg on siis käib poeg isaga . aga see nüüd küll ei ole norm. et isa koos tütrega koos käib pesemas .
Ja miks on üldse lapsele (tütrele)vaja näidata isa tilli nii väike laps peab võik teada milline näeb välja väike poss aga mitte suur mees !
Kairele nii palju , et kõikjal ei pea ka perversusi nägema !!!
 
kairele 19. jaanuar 2009, kl 16.11
Ja kes meil siin kõige suurem pervert on? Et sedasi üldse mõtleb?

Aga ise arvan, et 5-6-selt võiks isad-tütred, emad-pojad hakata vanemapoolse alastusega piiri pidama.
 
Kairele kribult 19. jaanuar 2009, kl 20.31
Sellise mehega normaalne naine lapsi ei teegi.
 
??? 19. jaanuar 2009, kl 22.48
Ja huvitav, kui tüdrukul ei ole ema või pojal isa,kas siis jääb laps pesemata või tuleb naabrid appi kutsuda, et kombekalt käituda?
 
mary 20. jaanuar 2009, kl 08.28
siin on hoopis kaks eri teemat,
üks asi on see, et kusagil peres on kombeks käia alasti ringi, mis tavapärane just ei ole.
selgitate lapsele, et teie peres/kodus käiakse nii ringi, aga enamus inimesi käib kodus riietega (no vähemalt särgi ja pükstega).

teine asi on see, kui kolmene laps näeb isa saunas või duši all või riideid vahetamas, kolmese puhul pole siin midagi imelikku.

tegelikult lastel tekib teatud vanuses iseenesest häbenemiseperiood, kus nad enam alasti olla ei taha (ehk siis pole ka õige näha päev läbi paljalt ringi lippavat isa).

minu isiklik arvamus on , et aluspüksid võiksid issil ikkagi jalas olla.
kujutad ette, su laps läheb lasteaeda ja seal on päeva teema:
minu issi n... :P
 
huvitav teema 23. jaanuar 2009, kl 22.03
Huvitav siin jah lugeda, et kombeid, harjumusi ja tabusi on seinast seina.
appi appi appile- kui peres on traditsioon kogu perega nädalalõppudel koos saunas käia- pesta ja vahepeal kamina ees midagi head süüa juua. Ütled, et kui lapsed 5-6-7, siis on loomulik. Aga miks peaks siis järsku kannapöörde tegema ja peret eraldama hakkama. Miks peaks järsku hakkama lastesse valehäbi süstima? Kui mina laps olin, siis käisime kogu perega koos saunas.
kaire- kuidas sinu mõtlemine küll nii perversne võib olla?
Dušši all vast ikka isa aitab tütart pesta, seebitada.
janika- oled vist ise tabude küüsis ja tütardele maast madalast püüdnud selgeks teha, mis ilus ja mis kole.
 
saun pole tabu 23. jaanuar 2009, kl 22.22
Pere siseselt nüüd küll ei tohiks tabusi olla. Inimkeha on loomulik asi. Olen lapsena koos perega saunas käinud ja käime nüüd ka oma lastega koos saunas.Mul üks praegu 75 aastane sugulane rääkis,et siis kui ta laps oli, siis maakohas elades oli külas üks saun. Tavaliselt riietumise ruumis oli kaks perekonda korraga. Üks pere pani riidesse ja teine pere samal ajal võttis riidest lahti.
Nõukogude Liidu ajal tehti saunades meestele ja naistele eraldi
saunapäevad.
Olen ise mees ja käin spa veekeskuses. Ka seal käivad isad koos nii poegade kui ka alla 9 aastaste tütardega. Seal näevad tüdrukud paljude võõraste meeste riistvara korraga. Kui seda pole tabuks tehtud, siis on see normaalne.
 
Mats 24. jaanuar 2009, kl 10.49
Minul on küll kahtlus, et kui noorelt ei ole nähtud alasti inimesi anatoomia eripära varjatakse siis hilisemas elus võib see mitmesuguseid komplekse põhjustada. Vähemalt annab eelise halbadele sõpradele oma tarkuse jagamiseks.
Kui liivakastis poiss ja tüdruk vaatavad vastastikku järgi mis teisel püksis on? Kas nende elu läheb siis raisku või vastupidi? Muidugi on äärmusi, lugesin kusagilt kuidas lasteaias saadi tripper.



Kodus alasti olemine sõltub aga ümbruse temperatuurist. Meilgi on olnud väga palavaid suvesid kus lihtsalt vastik taluda mingit riiet ümber.
 
mary 24. jaanuar 2009, kl 17.44
no ma ei tea, meie elame sellises külas, kus naabreid tihedalt kõrvuti, ikka astub mõni naaber päeva jooksul aeg-ajalt sisse, väga imelik oleks, kui me alasti ringi lippaksime, piinlik oleks nii endal kui naabritel.
suviti on ka ikka midagi kergemat seljas.

ma ei tea, ehk linnakorteris, kus suvaline naaber läbi ei astu või siis metsa sees, kus naabreid läheduses pole, on alasti ringi käimine normaalne.
tihedalt asustatud külas see küll loomulik ei ole.
rõhutan, ei räägi siinkohal saunaskäimisest vms., vaid paljalt kodus olemisest.
 
Mats 24. jaanuar 2009, kl 20.42
Veider aga maa elanikest ei meenu mulle ühtegi kes oleks viitsinud alasti ringi lipata. Tallinna suvitajatest aga meenub esimesena 2 juhtu. Ühel juhul olid tiigi ääres umbes 10 ja 6 aastased tüdrukud. Mina olin siis 15 ja mind nad küll ei kartnud. Tõin kähku toast fotoaparaadi, siis pisut edvistasid.

Teisel juhul sõber kurtis, et Tallinnast tulnud mees käib talus alasti ringi ja rääkija naine ning tütar ei tea kas peab kohtumisel silmad ära pöörama või tegema näo nagu oleks kõik loomulik.
 
nudist 28. jaanuar 2009, kl 23.28
Nudistid kasvavad valehäbita ja neil on kehaosad loomulikud.
http://www.russianbare.com/en/video_catalog/index.html
 
paljas issi 19. november 2019, kl 11.38
ahistamine? no loomulikult! varsti jookseb issi tütrel järgi ja siis on tema lapsepõlv rikutud!!
Palju õnne! kas te üldse mõtlete ka?? täiesti idioodid
 
Allah 19. november 2019, kl 11.51
شككشا شمتوشف سهفاصقجضخف!٩! Su issi on tingimisi vaba تست! skakskkskskksks
 
Allah 19. november 2019, kl 12.08
Ma olen kõik võimas allah. Su issi vabanes tingimisi ! skksksksk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!