Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
kuhu esitada kaebus lasteaia kohta?
 
--- 05. mai 2009, kl 21.01
Mis firma/asutuse alla need lasteaiad kuuluvad?
 
k. 05. mai 2009, kl 21.06
no oleneb mis lasteaias su laps käib?
Eesti riigis on ainult kaks võimalust kas munitsipaallasteaed (mis kuulub linnale/vallale) või eralasteaed (mis ei olegi kellegi asi). Aga mis laadi kaebus (sellest sõltub ka kuhu peaksid kirjutama)?
 
b 06. mai 2009, kl 09.39
lasteaia juhatajale kõigepealt
 
--- 06. mai 2009, kl 10.25
lastel pole turvaline lasteaia territooriumil liikuda (lahtine kanalisatsiooni luuk). Juhatajale kaebamisest pole kasu, tegemist väikese asula lasteaiaga. Kuhu veel pöörduda?
 
alustuseks 06. mai 2009, kl 10.56
tee siis kirjad valda ja haridusministeeriumisse. vöimalusi palju,kutsu vöi TV kohale. mis seal oodata,et keegi sisse kukub
 
--- 06. mai 2009, kl 11.06
võiks kutsuda küll TV (nt võsareporteri), kuid ei taha ise jääda pildile:). Laps oleks äärepealt kaevu kukkunud, luuk logises.
 
jumal kyll 06. mai 2009, kl 11.12
istud ju arvuti taga ??? kui see on kyla koht siis tee valda e-kiri vöi mis iganes. kas on siis häbi kui juba önnetus käes ? räägi teiste vanematega. telefon on ka igayhel taskus. alusta vallast , usun et lasteaed asub tema territooriumil.
 
arvamus 06. mai 2009, kl 15.05
mõne tubli issiga saaks äkki asi korda,oma lapse pärast.
 
kuu 07. mai 2009, kl 08.28
Viimasega nõus. Eestis tuleks julgustada kodanikualgatust põhimõttel, et kus häda näed laita, seal tule ja aita. Mõned asjad saaks kindlasti ka ühisel nõul ja jõul korda, ja kui ei saa, siis tuleb pöörduda ametnike poole.

Ja see pole õige, et eralasteaiad võivad justkui teha mida tahavad. Nemadki peavad seadusi ja määrusi täitma ning neidki käiakse kontrollimas kaebuste jm põhjal.
Eestis alluvad lasteasutused haridusametile, linnavalitsusele v vallale.
 
isver 09. mai 2009, kl 00.52
kuidas ei ole juhatajale rääkimisest kasu?????
see ju eelkõige tema vastutus ja kohustus, et lastel lasteaiaterritooriumil ohutu oleks!
kuidas ON ÜLDSE VÕIMALIK lasteaia territooriumil (aias?)olev LAHTINE KANALISATSIOONIKAEVU LUUK????
MILLINE LAPSEVANEM VIIB OMA LAPSE SELLISESSE LASTEAEDA?
ausalt, EI SAA ARU.
 
x 09. mai 2009, kl 08.10
Alusta lasteaiast ja teata vallale kindlasti ka. Seal olemas eraldi ametnik. ära jäta enne, kui luuk kinni!!! Õnnetus ei hüüa tulles ning need väikesed ju nii uudishimulikud.
did_269714 20. november 2016, kl 23.39
Ajab ikka tigedaks küll kui tervet last ühel päeval rühma vastu ei võeta vaid nõutakse tervisetõendit. Last kaitseb süütuse presumptsioon ehk puudub igasugune alus hommikul mitte vastu võtta kui puuduvad selged haiguse tunnused. Ehk siis tervet last ei võeta vastu kui kogu lasteaed on tatiseid ja köhivaid lapsi täis. Selline olukord Tallinna Kihnu lasteaias. Kas igal hommikul on nüüd hakata vaja esitada tervisetõendit, sama ka lapsevanematel ja üldse igaühel, kes nt 100m raadiuses lasteaia poole vaadatagi julgeb? Kui juhataja soovib oma päeva haridusameti ja meedia abil põnevamaks muuta, siis seda lõbu ei saa muidugi keelata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!