Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
laps ja rämpstoit
 
k 16. jaanuar 2010, kl 18.06
kas olete tähele pannud, et igasugu lisaaineid täis toidud mõjutavad teie lapse käitumist? räägitakse ja kirjutatakse ju üsna palju sellest, et lisaained, mida maiustused, gaseeritud joogid ja kõik poolfabrikaadid on täis, muudavad lapse üliaktiivseks, jonnakaks, kontrollimatuks.
on teie kogemused ka sellised?
 
Paul 17. jaanuar 2010, kl 13.21
Nende mõju avaldub pigem ikka pikemaajalisemal tarbimisel ja selle avaldumine on ka tugevalt individuaalne.

Samas isegi kui silmnähtavat mõju ei ole näha, siis tasuks juba talupojamõistusega eelistada asju, mis ei sisalda igatsugu keemiat. Kui mingil põhjusel valikuvõimalus puudub, siis pole loomulikult suurt midagi teha. Lapse organism on kui ehitusjärgus maja ja kui platsile vaid rämpsu vedada, siis ei jää organismil ka muud üle kui selle rämpsu seast sobivamaid juppe leida. Ükski laps seepärast üleskasvamata ei jää, aga arengut pärsib ebakvaliteetne toit ja puudulik valguratsioon ning mineraalid kindlasti. Limonaadist pelgalt neid ei leia.
 
pyyan ökolt 17. jaanuar 2010, kl 16.33
ma ei tea kas pikaajaliselt avaldub- meil avaldub otsekohe:)
kui lapsed nagu vurrid hyperaktiivitsevad - oleme alati täheldanud eelnevat suhkrut või maitsetugevdaja e. E 621 -ha patustamist
samas osad lapsed ongi tundlikumad lisaainetele ja osad ehk mitte- samuti naguon flegmasi ja gyperaktiivikuid
kuid jah roidu seos käitumisega on ikkagi näha
 
Rämpstoidutempel 27. detsember 2023, kl 18.30
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast ja kui neid ei ole siis võib ka ainult jahu olla igaüks teeb kodus ise. Mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada sest vaata ega imperialist ka ei maga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!