Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Väikelaps
Lastesõbralikud restoranid/kohvikud Tallinnas
 
Liina 26. märts 2010, kl 01.19
Tere!

Viimasel ajal olen kokkupuutunud lapsesõbralikkusega Tallinna toitlustusettevõtetes. Või siis nimelt selle puudumisega. Milliseid söögikohti peate teie lapsesõbralikeks just Tallinna kesklinna piirkonnas? Hea oleks ka, kui põhjendaksite paari lausega :)
 
leen 26. märts 2010, kl 12.15
Tartu mnt Mack - laste mängunurk
Villa Thai - laste mängutuba
Basiilik - joonistamiseks vajalikud tarbed kasutada

äkki tuleb veel midagi meelde...
toitumise koha pealt - laste söömisharjumused erinevad, tava-laste-menüü võib-olla friikartuli-viineri-pärane, kuid üldmenüüst ikka midagi leiab.
 
! 31. märts 2010, kl 11.04
Kiidan ka Tartu mnt. Mack-i, viimase peal koht ja väga hea teenindus, soliidne koht.
 
hmm 05. aprill 2010, kl 11.12
mis on lapsesõbralikus? minu 2aastane oskab lauas istuda ja talle piisab sellest, kui toit maitseb. seega on meie perele lastesõbralikud kohad kõik peale macide ja sellesarnaste. korralik toit ja joodikuvaba õhkkond on piisavad. samas kui nurgakest vaja siis jah villa thay on hea.
 
brazz 07. aprill 2010, kl 20.00
lisaks veel Lucca tiskres, Baby Back tabasalus.
 
tammetõru 08. aprill 2010, kl 10.49
Ma ütleks Hmm repliigi peale, et lastesõbralikkust mõne toidukoha suhtes ei peetagi silmas, et kas personal suudab lapse ebaviisaka käitumise naratades välja kannatada. Lapsed peavad ennast reegilina paremini üleval igal pool kui mõned täiskasvanud.

Minu jaoks on lastesõbralikud need kohvikud/pubid/restoranid/, mille teenindaja suudab ka lastega suhelda. Minu lapsed on väga suhtlemisaltid ja sageli tahavad ise oma tellimust esitada, või küsida mõne toidu kohta. Üsna sageli aga annab teenindaja märku, et no vanemad, tehke see tellimus ära, mis need lapsed siin tüütavad. Aga nemad on ju samasugused külalised nagu täiskasvanud inimesed ja ma just ootaksin toidukohalt ka sellist suhtumist.
Ja nagu eelpoolgi on kiidetud Maci (see pole MC Donalds, kui keegi ei tea), siis mina selles suhtes annan ka neile maksimum punkitd. Aga nt restoran Ruccola saab miinuse kirja.
Väga tore teenindus oli nädalavahetusel vanalinnas Rewal Caffes.
 
heili 08. aprill 2010, kl 11.15
Mina käin oma 2aastase lapsega tabasalu baby backys ,sest seal on mõnus lasetuba kus ta saab mütata ( laps ei suuda paigal istuda ja süüa tema tahab tegevust ja joosta ) ja ka teenindajad on väga viisakad aj toredad ja oskavad ka lapsega väga hästi suhelda.
 
suslik 09. aprill 2010, kl 14.12
Lucca restorani on jah kiidetud, kuid samas on sealt pärit minu kõige ebameeldivam restoranikogemus.
Toitu pidime ootama meeletult kaua, lastepraad toodi kahe tunni pärast!!! (kui kaua võtab aega pasta keetmine, ah?) Hoolimata sellest, et käisime teenindajatele end vahepeal isegi meelde tuletamas. Hea küll, kui ma lähen restorani, ma arvestan ooteajaga. Aga, eriti just end lapsesõbralikuks pidavas kohas ma eeldan, et laste toit tuuakse üsna ruttu. Enam sinna ei lähe.

Kunagi käisime lastega Mercados, Ülemiste Citys, kus oli ruumi ringijooksmiseks ning valikust sai lapsele sobiva toidu kombineerida. Paraku, pärast firma pankrotti uuesti avatud koht on nädalavahetustel kinni. Nii et praegust seisu kommenteerida ei tea.

Palju kiidetud Tartu mnt Mac oli küll kena teenindusega ja mängunurgaga - samas, nende grilli toidud meie arust täitsa keskpärased (Mercados tollal tunduvalt paremad), hind aga üsna krõbe ;o).
Mac´s BBQ on praegu ka Rocca al Mares, ka mänunurgaga. Miinuseks hinnad, nagu tartu mntlgi.

Uut lemmikkohta paraku leidnud ei olegi. Niisama lastega koogisöömiseks/kohvijoomiseks on Pagaripoiste kohvik Vana-Lõuna tänaval väga hea. Värsked ja head koogid, sellised lihtsad, mida lapsed hea meelega söövad. Erilist interjööri seal pole, mängukohta ka mitte, aga pole ka karta, et lapsed sisekujundusele pöördumatut kahju tekitavad. ;o)

Oleme ka Viru keskuse raamatupoe kohvikus käinud, suurema lapsega on hea - kui igav hakkab, läheb vahepeal raamatuid uudistama (ta meil raamatusõber), pooleteise aastane hakkab küll möllama ja pahandust tegema, nii et väikestega see pole väga hea.

Ootan huviga, ehk tuleb siit teemast mõni tore, sõbralik söögikoht välja, millest võiks lemmik saada ;o)
 
Liina 09. aprill 2010, kl 14.47
Isiklikult võiksin soovitada Foorumi juures asuvat Vapianot. Suurepärane avastus minu jaoks: olemas mängunurk, värvimiseks pliiatsid ja spetsiaalselt Vapiano jaoks valmistatud pildike, mida värvida. Väga armsad näevad välja lastele mõeldud kala, karu ja jänese kujuga pitsad. Peoga haaraks administraatori juurest kummikomme kah kaasa :D. Lisaks sellele toimuvad iga pühapäev üritused nooremate lastega peredele. Väga abivalmis teenindajad, super sõbralikud, kiitsid isegi kahe aastase poisipõnni kritseldust taevani. Käruga saab samuti igale lauale ligi, ei ole vaja jätta välja vihma ja tulle kätte. Ühesõnaga minule ja põnnidele (2 ja 11 aastane) meeldis see koht väga.
 
to suslik 16. juuni 2010, kl 17.27
Ma Soovitan sulle Villa Thai restorani Kadriorus. KÕIK toidud on megahead (tavaliselt on nende Aasia toidu kohtadega sedasi, et mõned toidud on head ja hästi väljakukkunud, siis seal on kõik toidud mega maitsvad) ning lastele on eraldi tuba (lastenurk) kus on telekas, joonistuslaud pliiatseitega, lego jms. Teenindajad on sõbralikud! Kokk veel eriti!
Olen selle koha regulaar!
 
keil 26. mai 2011, kl 15.24
Veel kiidan Merimetsa Selveri söögikohta, kus paras lõunatada. Seal on lastenurk väiksematele lastele.
 
Ülla-ülla 31. mai 2011, kl 16.34
Ka Pirita Selveri Ampsus on lastenurk, näen seal tihti põngerjaid aega veetmas. Kusjuures see nurk ei ole omaette nurgas, vaid laudade vahel, nii et emadel mugav oma lastel silma peal pidada.
 
jelena 26. juuli 2013, kl 12.10
Lucca tabasalus, Pirosmani gruusia kook,suvel seal nii hea plats lastele tehtud ka...siis minu lemmik koht on Al Mare Grill, seal on lastenurk olemas samuti.
 
ema kolmele 26. juuli 2013, kl 12.48
mina soovitan tondil tondi selveri juures olevat restorani, ilus õhkkond, avar ja valge, kena lastenurk ja sõbralik sh. lastesõbralik personal- oleme seal ikka tähtpäevi koos lastega tähistanud ja alati on jäänud lapsed ja oleme ka meie rahule jäänud, seal tekib selline sõbralik lastekogum lastenurgas , lahe koht
 
4-aastasega 31. juuli 2013, kl 11.48
Kuna küsiti Tallinna kesklinna piirkonnas, siis soovitan soojalt Piip ja Tuut Mängumaja kohvikut Koogel-Moogel. Toompeal. Seal mõnusad kodused ja maitsvad toidud, palju mänguruumi, väga sõbralik teenindus ja väga mõistlikud hinnad. Sõidame sinna mõnikord spetsiaalselt aega veetma - laps mängib, mina loen raamatut, kõhu saab ka mõnusasti täis. Suurepärane koht!
 
Neiukas 18. august 2013, kl 16.19
Hei, lugesin siit, et VillaThais on lastetuba. Selgus hoopis, et seda pole neil juba ammu. Igaks juhuks teistele emmedele ka infoks, kui hakkate nt sinnaopole liikuma. :)
 
T 20. juuni 2014, kl 15.28
www.eleven.ee on hea lihtne otsida restorani kuhu koos lapsega minna. Lihtsalt otsi sobib lastele ja määra linnaks Tallinn.
 
m. 07. juuli 2015, kl 15.14
On olemas uus portaal lastevanematele - www.kuhuminnalastega.ee
Seal on ainult sellised söögikohad, kus on mängunurk.
 
Aire 25. veebruar 2017, kl 15.20
Ütleks, et väga ebamugav kasutada
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!