nii,ma ei tea kas läx õige rubriigi alla...aga jah...lugege ikka....mida muud öelda,kui et minul on oma emaga vedanud.Olen niuke teenage,14 aastane tüdruk...ja ütlex et pipar kah või noh selline mitte just väga leplik...
minul on väga väga väga väga emaga vedanud...muidugi pähh on see et ta elab pool nädalast minust 200 km kaugusel,aga sellegipoolest kui kodus on,siis on meil alati nii megalt lõbus ja alati kui ta esmaspäeval ära sõidab siis läheb see 4 päeva kui teda kodus pole nii kiiresti,sest ma mõtlen kui lõbus meil on ja koristan kodu ära et see ülejäänd 3-4 päeva ei lähex koristamise peale(kui emps kodus on)...
absull lahe on temaga...ma ei oskagi öelda mis selle niuxex teeb...meil on näitex 5kuune kutsikas ja temaga koos käime igalpool jalutamas...alati kui kuhugi peab minema(võistlustele vms) siis emps viib minu ja mu sõbrannad kohale ja tagasi kah,alati on rõõmsameelne ja teeb nalja...klassikaaslased ütlevad et mul on kangesti vedanud emaga,sest ta just selline PERFECT MOM...ja ma ei hakka ütlema et:"oh ei ole vedand" sest valetada kah ei taha;)
niisiis...arvan et teate seda,aga teie teismelised tütred vastavad vaid headusele! kui teil nendega probleeme,ärge hakake skandaalitsema nagu teie tütred vaid üritage rahulikkust säilitada ja asjad selgex rääkida või teha temaga mõni kokkulepe,nt kui täna diskole lähed siis homme seda pusa ei osta(irw)...või kui tahad pusa saada siis korista tuba ning puhasta hamstripuur...
ja kui teie tütar teid ei usalda siis küsige ise kuidas sõpradega lugu on ja ega mingeid tülisid pole vms...poistest on muidugi piinlik rääkida aga üht teist saab siiski räägitud(minu emaga vähemalt)....:)
loodan et siis...jah...ärge selle kirja peale pahandage...aind tahtsin vaid öelda kui MEGA mu emps on:D
ps kui keegi tahax midagigi küsida siis kribage oceania@hot.ee
be nice:D