Koolilaps
vanaema on vanamoodne
lii 07. september 2003, kl 01.20 |
ostab pidevalt pojale mingeid rämps-riideid säästumarketist ja muudest kehvadest kohtadest
Enne kooli nagu nii eriti ei pöörand riietusele tähelepanu kuna nagunii lõhkus õues riided ära ... nüüd viskan osad asjad kohe minema ...
Nüüd vanaema on poisile jalga pannud sukkpüksid, pojale need meeldivad, AGA KOOLIS HAKATAKSE JU NARRIMA sukapükstes käijaid.
Enne kooli nagu nii eriti ei pöörand riietusele tähelepanu kuna nagunii lõhkus õues riided ära ... nüüd viskan osad asjad kohe minema ...
Nüüd vanaema on poisile jalga pannud sukkpüksid, pojale need meeldivad, AGA KOOLIS HAKATAKSE JU NARRIMA sukapükstes käijaid.
lii 07. september 2003, kl 02.00 |
Milla 07. september 2003, kl 15.00 |
pillekas 08. september 2003, kl 10.51 |
pliiats 08. september 2003, kl 11.38 |
Kui poisile meeldivad siis milles probleem. Muide päris paljud poisid kannavad talvel pika pesu asemel sukkpükse - mugavamad, ei teki "õhuvahet" sokisääre kohale.Mingil ajal siin keegi ahastas, et mis küll saab,16 a poiss kannab talvel treeneri soovitusel trennis sukkpükse dresside all, tembeldas oma lapse transvestiidiks peaaegu. Olge ikka normaalsed. Niisuguse snoobitseva suhtumisega vanemate lapsed narrivadki koolis teisi riiete pärast. Kust tulevad laste kõnepruuki "saastamarket" ja muud sellised sõnad. Ise nad neid välja ei mõtle.
Uute riiete äraviskamine on küll eriti solvav ja inetu, vii siis heategevusse, kui üldse ei kõlba.
Uute riiete äraviskamine on küll eriti solvav ja inetu, vii siis heategevusse, kui üldse ei kõlba.
kas te ei leia 08. september 2003, kl 17.18 |
lii 08. september 2003, kl 23.53 |
TO pliiats, TO kas te ei leia
igaüks leiab vist mingi teema oma väravasse
kuid riideid ära tõepoolest ei viska, need jäävad kasutusse kui me oleme maal memme juures.
Sukkpükstest niipalju, et tõesti on olnud sukapükste teemasid ja sealt ikkagi kumab läbi, et osad kannavad ja osad ei kanna sukapükse.
Probleem selles, et laps kannab, aga ta võib ju jääda mõningate "kangelaste" jaoks naerualuseks
igaüks leiab vist mingi teema oma väravasse
kuid riideid ära tõepoolest ei viska, need jäävad kasutusse kui me oleme maal memme juures.
Sukkpükstest niipalju, et tõesti on olnud sukapükste teemasid ja sealt ikkagi kumab läbi, et osad kannavad ja osad ei kanna sukapükse.
Probleem selles, et laps kannab, aga ta võib ju jääda mõningate "kangelaste" jaoks naerualuseks
m 09. september 2003, kl 09.05 |
n 11. september 2003, kl 15.09 |
ode 13. september 2003, kl 20.51 |
mari 15. september 2003, kl 15.47 |
Oi, sa oled ikka tänamatu küll. Vanaema ostab su lapsele riideid ja virised ka veel. Mina oleks väga tänulik,k ui keegi tooks mu lapsele midagi, koguaeg pidanud ise hakkama saama. Sukapükste teema kohta olen kuulnud küll,et võib poisslastel probleeme tekitada koolis:),aga kui laps ise on nõus kandma, siis miks mitte. Ja kui sulle need asjad ei meeldi, siis anna kellegile teisele,kes neid vajab.
Melanie 16. september 2003, kl 09.39 |
Esimese klassi juntsud veel üksteist ei narri. Enamus esimese klassi poisse kannab sukkpükse, selles pole midagi häbiväärset!
Pealegi, kui vanemad ise lastesse oma veendumusi ei sisenda, siis lapsed ei tee väljagi kuskohast ja millised rõivad on ostetud. Nii väikestel lastel on veel rikkumata maailmavaade.
Minu poeg pole päevagi sukkpükse kandnud. Kui talle väiksena prooviti neid jalga panna, siis tõstis hädakisa. Sai meelitatud ja selgitatud, aga midagi ei aidanud. Küllap tundis end nendes liibuvates torudes ebamugavalt. Olen ostnud seetõttu jahedamaks aastaajaks voodriga pikad püksid.
Pealegi, kui vanemad ise lastesse oma veendumusi ei sisenda, siis lapsed ei tee väljagi kuskohast ja millised rõivad on ostetud. Nii väikestel lastel on veel rikkumata maailmavaade.
Minu poeg pole päevagi sukkpükse kandnud. Kui talle väiksena prooviti neid jalga panna, siis tõstis hädakisa. Sai meelitatud ja selgitatud, aga midagi ei aidanud. Küllap tundis end nendes liibuvates torudes ebamugavalt. Olen ostnud seetõttu jahedamaks aastaajaks voodriga pikad püksid.
Lisa postitus