Mina elasin vanematekodus kuni lapse sünnini(21.a.) Mees käis meil ainult nädalavahetustel, kuna elas teises linnas. Enne käisime niisama, ega ma teda kohe koju seksima ei toonud. Läks tükk aega, kuni ta minu voodis magama hakkas, ja sellest läks ka veel päris tükk aega, kuni voodis midagi juhtuma hakkas. Kõik läks kuidagi loomulikult oma rada. Siis kui mees oma korteri sai, veidi enne meie esimese lapse sündi, siis kolisime kokku, alustasime päris oma pere elu.
Mida mu vanemad valesti tegid? Mitte midagi.
Minu klassikaaslasel on 18.a. poeg, ja sellel on omakorda 17 a. tütarlaps juba teist aastat. Noorte inimeste esimene armastus. Nad on kogu aeg koos, kord ühe kodus, kord teise kodus. Tüdruk on hästi asjalik, tark, kenake, juttu tuleb nagu küpse täiskasvanu suust. Tema vanemad usaldavad teda( niisugust tütart usaldaksin mina ka), kindlasti tüdruk oskab hoiduda soovimatust rasedusest, koolis läheb hästi, ambitsioone jätkub ka. No mida siin keelama peaks?
Aga kui mina oma tütardega sel teemal rääkisin, et millal oleks sobiv aeg, ja et minuarust kõige hirmsam on soovimatu rasedus, siis minu noorem tütar 14a. ütles selle peale - mõni mure, siis võib ju aborti teha. Vat seda last ma valvan hoolega veel mitu aastat.
Aga see, et vanematekodus mitte seksida - kas siis seksima võib alles siis hakata, kui on majanduslikult iseseisev, et võib vanematekodust ära kolida? Aga kui noor õpib mitu aastat ülikoolis samas linnas ja elab vanematekodus. Äkki poisil on sama asi? Kas siis peavad mingi kolmanda koha leidma, kuni ülikool läbi saab?