Tõepoolest :-D
Miskipärast ei ütle ma midagi halba "uhh"-i kirjeldatud mure kohta - täiesti mõistetav ja soovin ainult kõike paremat! :-)
Enda arust soovisin lihtsalt teada, et millised need "karmid" normid on, millistega enamus klassi hakkama ei saa, nagu siin eespool keegi kirjutas - küll ma olen paha :-D
5 klass:
"... Poiss ütleb, et tema ei jõua nii mitu korda lõuga tõsta, kätekõverdusi jne. teha, et rahuldav hinne saada..."
"... Tema ütleb, et tal häbi klassikaaslaste ees kuna ta nii saamatu on...
"... Ise pean oma poega sportlikuks, samuti ei ole ta ülekaaluline. Mis normid need siis on mida ei suuda täiesti tavaline tugev poiss täita?..."
"... "Tänu" sellele, et kehalises kehvasti läheb hakkab koolist(kehalise tunnist) viilima..."
"... rääkides pojaga, siis selgus, et selliseid on rohkem kui tema..."
"... Ta ongi pigem spordipoiss kui arvuti ees istuja. Tulemused algkoolis jooksus, palliviskes, kaugushüppes väga head, kuid nüüd uues koolis ja jõuharjutusi tehes järsku ei saa hakkama..."
Need olid laused teemaalgata üllitistest, eks igaüks teeb omad järeldused :-)
Sinu enda ütlus:
"... HALLLOOO, KUST SINA JUMAL AE LUGESID VÄLJA ET SARNASED PROBLEEMID ON PALJUDEL??
Kas selliseid on ROHKEM kui tema=sarnased probleemid on paljudel..."
Alguses oli öeldud, et poeg ei saa hakkama, hiljem on lisatud, et selliseid on rohkem :-) Mina ütlekin küll, et järelikult poeg EI OLE mitte ainukene :-D
Kui juurde võtta veel ühe teise kommentaatori kild:
"... Meil kehalise õpetaja pidevalt alandas riigipoolt määratud norme, kuna muidu oleksid PARIMAD saanud nelju ja teistele oleksid kolmed jäänud..."
...siis võiks öelda, et olukord on lausa katastroofiline!
Seetõttu sooviksingi teada, et millised need üliinimlikud normid siis on, millega üks terve 5. klassi poiss hakkama ei saa?
Keegi siin mingid normid tõi - kas spordipoiss ei jäksa 3 korda lõuga tõmmata ega jäksa 7 kätekõverdust teha? Või ei jäksa 5 minutiga kilomeetrit joosta?
Miskine imelik oled või proua "5 klass", et siin pröökad?