Koolilaps
Tööpakkumisi 13-14 aastastele
Kadri Põder 20. juuli 2013, kl 18.46 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Oinas 22. juuli 2013, kl 11.06 |
Mul oleks tarvis lähimal päevil kedagi kes puud kuuri ukse eest kuuri viiks ja riita laoks.
Vanadel penskaritel oleks tihti vaja abilist kes poest toitu koju tooks.
Lapsehoidjaid on vaja.
Oli kunagi tehnika huviline kes juba 14 aastasel käis küla peal raadioid parandamas. Nüüd võiks sama vana aidata arvutitest usse välja ajada.
Sama vana tegi kolhoosis oma lehmale heina.
Laastukatust on nii vanad teinud.
Mida tööotsija oskab ja tahab teha?
Vanadel penskaritel oleks tihti vaja abilist kes poest toitu koju tooks.
Lapsehoidjaid on vaja.
Oli kunagi tehnika huviline kes juba 14 aastasel käis küla peal raadioid parandamas. Nüüd võiks sama vana aidata arvutitest usse välja ajada.
Sama vana tegi kolhoosis oma lehmale heina.
Laastukatust on nii vanad teinud.
Mida tööotsija oskab ja tahab teha?
Oinas 22. juuli 2013, kl 15.45 |
Tüdrukule sobib lapsehoidja amet väga hästi. Noorim lapsehoidja keda tean, oli 6 aastane ja hoidis oma 2 aastast õde.
Poest penskarile leiva toomine peaks 13 aastasele tüdrukule olema samuti jõukohane.
Aga soovolinik oleks tõstnud kära naiste diskrimineerimise pärast kui ma poleks maininud ka teisi ameteid. Mõni suure kondiga tüdruk saab selliste mehelike töödega paremini hakkama kui nääpsuke poiss.
Poest penskarile leiva toomine peaks 13 aastasele tüdrukule olema samuti jõukohane.
Aga soovolinik oleks tõstnud kära naiste diskrimineerimise pärast kui ma poleks maininud ka teisi ameteid. Mõni suure kondiga tüdruk saab selliste mehelike töödega paremini hakkama kui nääpsuke poiss.
huvi 22. juuli 2013, kl 16.50 |
Laps alles13 06. juuni 2016, kl 13.35 |
Tere!
Olen 13.a tüdruk ja saan see aasta 14. Otsin tööd lapsehoidjaks või väikeste laste sünnipäevapeole näomaalijaks või mida pakkuda on. Räägin eesti keelt ja oskan väga hästi inglise keelt. Olen väga sõbralik, oskan lapsi hoida, hea suhtleja, abivalmis ja armastan ka väikseid lapsi. Elan Tartus, Aardlas.
Olen 13.a tüdruk ja saan see aasta 14. Otsin tööd lapsehoidjaks või väikeste laste sünnipäevapeole näomaalijaks või mida pakkuda on. Räägin eesti keelt ja oskan väga hästi inglise keelt. Olen väga sõbralik, oskan lapsi hoida, hea suhtleja, abivalmis ja armastan ka väikseid lapsi. Elan Tartus, Aardlas.
Kamilla Dolgikh 12. aprill 2020, kl 13.19 |
Viktoria Maksimova 15. mai 2020, kl 00.46 |
Viktoria Maksimova 15. mai 2020, kl 00.52 |
otsin tööd 13 kohe olen 14 30. mai 2023, kl 15.27 |
Lisa postitus