Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koolilaps
parimad sigadused teismelistelt
 
mimm 16. aprill 2003, kl 17.32
rääkige millega teie võsukesed on hakkama saanud
 
triki 16. aprill 2003, kl 17.36
Minu tütar on poes terve aluse vedelseepe riiuli pealt alla tômmanud, oma 50 tükki. Piinlik küll oli neid tagasi laduda, aga mis teha.
 
leffagirl 16. aprill 2003, kl 18.44
läks see puberteet mul kuidagi rahulikult üle,millegi erilisega hakkama ei saand...isegi alkoholi ei tarvita;)
 
mammu 17. aprill 2003, kl 10.30
Ise tegin teismelisena igasugu sigadusi. Näiteks saagisin koolis ühe vastiku õpetaja plokk-kontsaga kingal kontsa läbi.

sõitsin sõbrannaga kaubamajas väljapandud jalgrattaga ringi.

sõin sööklas valmispandud suppide pealt kogu hapukoore ära. ja võileibadelt garneeringu.

nägin piletikioskis sheffe prille (traatraamid, ümmargused klaasid), millele juurde lisatud kiri `kaotatud´. Valetasin, et need on minu omad. Umbusklik müüja ütles, et aga need on väga kanged. Mina vastu, et mul ongi miinus viis. Sain siis prillid ja tõestuseks panin need kohe ninale ja käisin kohe ka kõhuli, nii kanged prillid olid.

jne jne

Peaasi et sõpradel palju nalja oleks. Vastik laps.
 
MXA 18. aprill 2003, kl 12.46
Mina panin oma saksa keele õpetajal tahvlilapi pähe ja ükskord kui kehalise kasvatuse õps kukerpallide tegemist demonstreeris, ütlesin talle, et see on tagurpidi ristlõikesünnitus, mispeale ta mind günekoloogiks ristis.
 
milli 24. aprill 2003, kl 17.18
mina lasin õpetaja tooli liimiga yle kuhu ta istus
ja kirjutasin talle tahvli peale kallis õpetaja palun minge @!#$ mille peale olex käsa saanud kui vabandust polex palunud
 
jane 24. aprill 2003, kl 19.27
Ma olin oma kaheksanda klassiga kevadel ekskursioonil, olen õpetaja.Ööbisime vanas sellises talumajas, kus all ol köök, köögist viis redel teisele korrusele, mis oli nagu laka moodi suur ruum. Kell kaks öösel panin siis lapsed ilusti "magama", st teismelisi eriti magama ei pane, aga ütlesin, et enam välja ei lähe, juttu võivad ajada, makki põhja ei pane, sest külarahvas tahab magada jne. Lugesin lapsed üle, kõik klappis, tirisin omale köögiukse ette madratsi ja magasin(loe lebasin) siis seal ukse ees, ise enesega rahul. Hiljem ma kuulsin, et üks poiss oli hüpanud lakaluugist välja, toonud küla pealt redeli ja nad olid enam-vähem kogu öö küla peal jõlkunud, igavesed sigudikud sellised. Hulk taarat leidsin ka hiljem põlla pealt...(
 
Triin 26. aprill 2003, kl 13.23
*Hakkab parimaid palasid välja valima*

1) Kord haige olles tegin tasuliste numbritega (igasuguseid loosid...ntx helista 1-800-666, et võita reis Soome jne) oma perele ligi 3000.- arve. Kolme päevaga.
2) Kord panin suure vihaga kardinad põlema ja pidin peaaegu maja maha põletama
3) Puudusin kord kolm nädalat jutti koolist. Omavoliliselt.
4) Suure vihaga tõin oma toast oma konnakollektsiooni (olen maniakaalne zooloogiahuviline) ja lasin nad ema voodisse lahti.
5) Sõitsin kättemaksuks öö otsa rattaga ringi. Kodarate küljes olid käristid. See oli TÕELISELT lahe kogemus mu meelest.

jne-jne-jne

Mina kavatsen olla märatevate hormoonidega küll veel nii 50-60 aaatat... :)
 
muztikaz 30. aprill 2003, kl 16.11
Ise 15 ja kahjux ma pole ühtegi nii hullu tegu tein...kahjux...ja ei julge kah...
 
Max 04. mai 2003, kl 11.05
Ma tean yhte tydrukut, kes helistas Californiast Saksamaale tehes kuus 1000$ arve. See oli valus.
 
ingrid 05. mai 2003, kl 18.40
ma pole eriti sigadusi teinud...ainult üks tuleb meelde ... helistasin ka tasulistele liinidele...nii,et lõpuks pikapeale isa tõi mulle näha 12.000 kroonise arve...mingi mageda plaadi võitsin kah selle eest et nii palju helistasin...!
 
Zireli 26. mai 2003, kl 19.50
No ina... hehh... palju sigadusi ei olegi teinud... kõige suurem oli vast see, kui ma ühelt vanainimeselt(kepiga käis) kepi ära võtsin... nüüd on küll paha meenutada... selajal oli see meievanuste jaoks "naljakas"...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!